ЦСКА победи коравите беройци с два шедьовъра на Кери

March 7, 2020

ЦСКА победи Берое в дъждовната вечер на “армията”. В герой се превърна подавач номер едно от миналия сезон Греъм Кери. След непрестанните си асистенции миналия сезон Кери бе оставен резерва за сметка на недоразумението Отабор и техничния за около 60 минути и малко ефективен Джеси.

 В днешния мач с Берое Кери напомни на треньора, че не е футболист за резервната скамейка. С двете си перфектни изпълнения показа и на треньора, и на скептиците, които го отписваха, че мястото му е след титулярните 11. Два гола шедьоври. Особенно втория. Малко са тези, които имат самочувствието и качествата да го направят… Добър мач за него. Два гола шедьоври, играч на мача… Браво!

 ЦСКА днес като цяло направи добър мач срещу не лош съперник. Армейците играха агресивно и през целия мач ясно показваха кой ще бъде крайния победител. В интерес на истината още с началото на мача и първия изстрел на Кери към вратата на Берое вече беше ясен победителя. Да, старозагорци си имаха техните моменти, но победителя беше ясен още от първата минута на мача.

 Освен на голмайстора и целия отбор като цяло в този мач трябва да се отличи, и играта на Антов и Гълъбов в центъра на защитата на ЦСКА. Те просто направиха перфектния за тях мач, показаха и доказаха, че ЦСКА няма нужда да се притеснява за централните си защитници. Двамата бяха където трябва, когато трябва. Мазику е другия, който за пореден път беше много добър. Той си е една постоянна величина.

 Но както и да са се отчили някои едно е важно. ЦСКА е отбор. Играят като отбор, печелят като отбор и губят като отбор. А днес ЦСКА игра като отбор. Факта, че при гола дори сменения Евандро отиде да се радва с голмайстора Кери показва, че отбора го има.  А , когато и феновете са зад отбора всичко си идва по местата. Днес в дъжда макар и малко феновете показаха, че могат да бъдат шумни. Това винаги помага на футболистите.

автор:

Симеон Димитров