ЦСКА победи и Ботев Враца

December 13, 2020

ЦСКА надигра тотално Ботев Враца и победи заслужено. Първият гол за червените беше дело на Керчев от Ботев, който е в добра серия. Това му беше трети гол в последните четири мача. Лошото е, че два от тях са в собствената му врата. Втория гол за ЦСКА отбеняза Соу след перфектна атака. Това е трета шампионатна победа за Акрапович, а с нея армейцте се изравниха по точки с Локо Пловдив.

Днес на “Армията” имаше само един отбор и резултатът 2-1 изглежда малко измамен. Реално ЦСКА доминираше през целия мач и пропусна куп положения. Общо взето с това може да се обобщи картинката на “Армията”. Армейците създаваха с лекота положения и ги пропускаха. Вратарят на врачани пък направи мачът на живота си и спаси Ботев от разгром. Неговият колега в червено пък действа леко разсеяно и направи непредизвикана грешка след която Ботев отбеляза. За момент врачани решиха, че имат сили за нещо повече, но бързо им мина.

Бусато опита да върне врачани в мача, но се видя, че нямат сили за повече от почетен гол и минимална загуба. Така ЦСКА записа важна победа преди последния мач за тази година. В петък армейците излизат срещу сините от Подуене, а добрата новина за Акрапович е, че Йомов и Юга се опазиха от картони и ще са на линия за дербито.

автор:

Симеон Димитров