ЦСКА още по-силен финансово

June 21, 2021

В близките дни ЦСКА ще обяви новият си генерален спонсор. Оаква се това да е букмейкъра WINBET. Както е известно те и досега рекламираха в ЦСКА, но не като генерален спонсор. Какви ще са параметрите на новия рекламен договор все още не е известно, но и това най-вероятно ще се разбере на предстоящата пресконференция.

Освен това се предполага и, че собственикът на букмейкъра Валтер Папазки ще придобие акции на ЦСКА. С него и Гриша Ганчев армейците ще станат още по-силни финансово. Това пък от своя страна означава, че апетитите пред червените ще станат по-големи. За сезон 21/22 титла, купа и участие в групите на Лига на конференциите са ясни. За следващия спокойно може да са титла, купа и групите на шампионска лига…

Очаква се армейците да обявят официално името на новия си голям партньор на пресконференция до края на тази седмица. Логото на новия генерален спонсор трябва да е върху екипите на червените за последната контрола. Тогава ще бъде и официалното представяне на отбора на ЦСКА за новия сезон.

НЕ-СПОРТ