ЦСКА очаквано победи Монтана

ЦСКА очаквано победи Монтана post thumbnail image

Поредният кръг на тото лигата не донесе някакви изненади и армейците очаквано стигнаха до победата срещу Монтана. ЦСКА спечели визитата си на Монтана с 2:1. Резултатът можеше да бъде и много по-изразителен ако след ранния гол червените не бяха пропуснали куп положения за втори, трети и четвърти гол.

Армейците излязоха амбицирани за победа срещу Монтана с резултат. Многото пропуски и няколкото добри изяви на вратаря на Монтана попречиха на червените да отбележат повече от два пъти.

Както обикновенно става “като не вкарваш ще ти вкарат”… Монтана успя по някаква случайност да отбележи и дори опита и нещо повече, но този път армейците не позволиха на пъти по-слаб от тях отбор да им открадне точки. 

Така ЦСКА спечели важни точки преди паузата в първенството заради националите и се изкачи на трето място в класирането. На този етап най-важно е да се взимат точките за да не се изостава от върха. Мачовете тепърва предстоят.

На 21.11 е последният кръг от полусезона срещу клетите вековници. След това всичко започва отново.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

“Бизнесменът от Лондон” показа “проект” за “бижуто” Герена“Бизнесменът от Лондон” показа “проект” за “бижуто” Герена

Господин кандидатът за нов собственик на сините избухна в медииното пространство с колоритен вариант на стадион “Герена”. Заедно с това моментално парите, които ще отпусне въпросната “американска институция” станаха над