ЦСКА отново на подготовка в Банско

October 7, 2021

По подобие и на предишната пауза за националните отбори и сега ЦСКА замина на миниподготовка в Банско. Както и преди желанието е да се побобри физическата подготовка на играчите. След първата работа на Кирил Динчев с тях подобрението беше видимо, но имаше още още какво да се желае. В последните двубои преди прекъсването отново се видяха физическите и кондиционни проблеми, които играчите изпитват в заключителната фаза на срещите.

От днес Динчев отново ще се погрижи футболистите на армейците да влязат в необходимата физическа форма. Ще им е нужно и съм сигурен, че Динчев отново ще успее. След паузата ЦСКА в рамките на 20 дни ще трябва да изиграе 7 мача. Червените се борят на три фронта, а желанието за добро представяне пред армейците е нормално и логично.

След подновяването на шампионата армейците влизат в серия четвъртък-неделя. Червените имат мачове за първенството, в Европа и за купата на България. Никой от мачовете не изглежда лесен и всички се водят задължителни за взимане… Може би най-лесния мач е последния срещу отборчето на спонсора, но той пък е срещу голям дразнител. Ако до началото на ноември футболният клуб с дълго име и 48 накрая още не са с е отказали от първенството трябва да бъдат пометени от ЦСКА… Ей така, за кеф.

Кирил Динчев отново ще поизпоти армейците в Банско, а след това всички се надяват на добри резултати. Вярвам, че ще се получи.

автор:

Симеон Димитров