ЦСКА освобождава ненужните. Това, евентуално е истинското заглавие

April 22, 2020

Последните дни се изписа много за раздялата на ЦСКА с ненужните чужденци. И всичко това придружено с много гръмки заглавия. Като се започне от „ЦСКА в криза, маха чухденците“ и се стигне до „ЦСКА се разпада“.Като погледнеш заглавието започваш да се чудиш какво става. Уж сините от Герена бяха зле, пък ЦСКА се разпада. За тези от Подуяне или добро  или нищо… Всеки знае за кой се говори или добро или нищо, но това е друга тема.

 Вече имам чувството, че всеки журналист в България е написал  нещо по темата и е дал примерен състав само с българи или юноши или … Някакви там… 

 Гръмки заглавия и после нищо. Като погледнеш написаното става ясно, че ЦСКА евентуално ще се раздели с чужденците, които са резерви. Да не изброявам сега всички нарочени от „обективните“ за гонене футболисти на ЦСКА, но дори бегло да се интересуваш от роден футбол ще знаеш, че Юрич е твърда резерва. Давидов рядко попада в групата за мача, камо ли да играе. Според мен има какво да покаже, но на този етап раздялата с него ще бъде по-скоро правилна. Като се има предвид, че червените си имат Митко Митков и раздялата с Джеси също не е проблем. За раздяла с него се знаеше от  доста време, както и за тази с Пинто. Жеферсон въобще не искам да го коментирам. Като се върне Лясков бразилчето ще е минимум трети избор… Тези  тримата са били „твърди титуляри“  преди доста време. За двама от тях беше ясно, че ще си ходят, а третия няма какво да го коментирам. Другата спрягана за махане „звезда“  е Отабор. Този, честно казано в Англия май е играл футбол само на  Плейстейшън. Енрике е добър, но е много чуплив. Поради тази причина ако евентуално се стигне до раздяла с него няма да е драма… ЦСКА си има Митков! Поради тази причина не знам защо се вдига толкова шум около всички евентуално напускащи. Нека изчакаме малко и ще видим какво наистина се случва… Общо взето ако всичко това се окаже вярно ЦСКА евнтуално ще освободи резервите и ще си остави тези, които са добри. Няма лошо.

 Няма да се учудя много и ако всичко това, което се пише за ЦСКА напоследък са поредните думи, които някой е извадил от контекста или поредното неправилно преведено интервю и интерпретирано по начин, по който им харесва на „обективните“… Не е като да не се е случвало много пъти. Последните примери, които евентуално помните са с разследването на ЦСКА от УЕФА. После се оказа, че ЦСКА както и други клубове от България просто са под мониторинг. Или гръмките заглавия в „обективните“, че „ЦСКА са един от най-големите провали на Европа“. След това се оказа, че това са просто интерпретации на тези, които мразят ЦСКА след едно изказване на коментатор на Скай спортс, но два-три дни го коментираха.

 Накратко предлагам на „честните и обективни“ медии да се ограничат с отразяването на даренията на бащицата. Могат да драснат някой ред за желания от Герена Меси от Люлин… Или нещо от този род…

 Ударете едно гръмко заглавие и за някой друг.

автор:

Симеон Димитров