ЦСКА не игра нищо срещу проекта и закономерно загуби

ЦСКА не игра нищо срещу проекта и закономерно загуби post thumbnail image

Вчера армейците излязоха в Разград в мач, след който трябваше да са първи в класирането. Поне така беше на теория.

Реалноста обаче показа нещо друго. Показа един ЦСКА, който поради някаква причина няма футболни аргументи за нищо. След мача Акрапович каза, че ЦСКА са по-добрите, по-добре подготвените, но не трябваше да дава такива шансове на делиорманци… По принцип е прав, но точно вчера армейците с нищо не показаха, че заслужават победата… Дори напротив.

На полувремето ЦСКА можеше да е с поне три гола пасив. Единствено неумението на играчите от Разград да вкарват ги оставиха в мача. През първото полувреме червените бяха трагични. Разградчани правеха каквото си искат, а армейците повече изглеждаха като тим, който се бори да не изпадне, а не като отбор, който може да стане шампион. Единствено добрите намеси на Бусато и Матей направиха така, че разградчани да водят само с един гол.

Второто полувреме ЦСКА опита да направи нещо, но като цяло не показа нищо шампионсло в играта си. Привидно червените правеха нещо, но дефакто мачът се водеше от проекта. Армейците не просто не играха нищо, те играха по-малкко от нищо… а с толкова шампион не се става.

Втори пореден мач ЦСКА не е това, което всъщност е. Миналия кръг имаше късметът да победи, но вчера… Целият този спад в играта дойде след събитията от преди десетина дни. От тогава насам армейците са неузнаваеми… Тази игра няма нищо общо с армейците, които мачкаха до скоро… Няма и помен от това, което ЦСКА показаха в преспите в първия кръг срещу Славия.

Колкото и да е неприятно май отново проекта на чичо Киро може би ще бъде шампион. Вчера разградчани надиграха ЦСКА и спечелиха напълно заслужено. Можеше и да се стигне до резултат, като този преди няколко години, след който делиорманци казаха, че това е ЦСКА, които искат да виждат, но за щастие не се получи… Най вероятно всички помнят 0-4 и изказването на директора след мача…?

Нямам обяснение за всичко, което се случва с ЦСКА в момента. Нямам обяснение и за други неща… Как така се случи за няколко дни един шампионски отбор да започне да играе като такъв, който се бори да е в средата на таблицата… Ясно се вижда спадът в играта на играчи, които до този момент бяха константна величина за ЦСКА… Това според мен не е защото не могат, а поради други причини.

Съвсем скоро ЦСКА излиза в мач за купата с полиграфите. Купата е възможност за трофей, но защо когато имаш отбор, който според мен е много по-силен от този, който стана шампион, победи Ливърпул и отстрани Байер Леверкузен с две победи изведнъж не играе нищо…? С тази игра в момента ЦСКА не ги очаква нищо добро срещу моряците, но пък червените могат да изненадат. Единствения вариант е армейците да покажат играта от преди десетина дни и да продължат, а това ще породи някои въпроси…”Малки”. Ако в мачът за купата армейците играят като “лъвове” някой най-накрая ще трябва да излезе и да каже какво става…

При всички положения някой от собствениците трябва да се появи и да каже какво точно се случва… Има ли опасност ЦСКА да стане шампион или единствения вариант е купата?

автор:

Симеон Динмитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ибрикчиите направиха всичко както трябва, но не успяха да спрат ЦСКАИбрикчиите направиха всичко както трябва, но не успяха да спрат ЦСКА

Уж цесекаря Стойне Манолов и реферът Попов опитаха всичко възможно да спрат ЦСКА и да се харесат на агата, но не им се получи. Тази вечер армейците взеха така наречената