ЦСКА най-накрая направи каквото се очакваше

November 15, 2020

Армейците вкараха пет на Ботев Ихтиман и се класираха за 1/8-финалите от турнира за Купата на България. Този път обаче направиха това, което всички очакваха. Победиха по-слаб от тях отбор с повече от един гол разлика и без никакви драми.

Червените се втурнаха в атаки още от първия съдийски сигнал и нито за момент не поставиха под съмнение победата. Напоследък червените доста често бяха по-добрият отбор, но често оставяха в мача другите почти до края. В този мач на “Армията” имаше само един отбор и за разлика от други мачове срещу по-слаби от тях отбори ЦСКА показа силата си освен с игра и с голове.

Петте гола във вратата на Ботев бяха най-нормалното и естествено нещо във вчерашния мач. Това, което се очакваше най-накрая се случи. Головете на Соу, Синклер, Белтраме и Ахмедов доведоха до най-изразителната победа на ЦСКА от доста време насам.

Така ЦСКА записа и първи успех в първия официален мач на Бруно Акрапович по пътя му към Купата на България.

От другата седмица наред е тото лигата. Следващата събота е дербито със сините. Всички червени фенове очакват същия резултат, но в крайна сметка както каза и Акрапович каквато и да е победа ще бъде хубава.

автор:

Симеон Димитров