ЦСКА и Хебър още не знаят къде ще играят

ЦСКА и Хебър още не знаят къде ще играят post thumbnail image

На 22 септември (утре) ЦСКА и Хебър трябва да играят един срещу друг в мач за купата на България. Куриозното в случая е, че все още не е ясно на кой стадион и от колко часа ще се играе мача. До всичко това се стигна, след като се оказа, че тревното покритие на стадиона на Хебър е с много лошо тревно покритие, което е опасно за здравето на футболистите. Така стадионът, на който домакинства Хебър отпадна.

Вариант е бил  срещата да се проведе на стадион „Марица” в Пловдив. На него, обаче ще се проведат юбилейни срещи и той също отпадна. Вчера излезе съобщение, че мачът за купата между армейците и Хебър ще се проведе на стадион „Локомотив” в Пловдив. Часове след като ЦСКА официално обяви, че подкрепя кандидатурата на Бербатов за президент на БФС и този вариант отпадна. Треньорът на смърфовете Александър Тунчев е пожелал стадионът да Локо да не се ползва за този мач, а Христо Крушарски е отказал срещата за купата да се играе на техния стадион. Какви точно са им мотивите и дали не е заради това, че ЦСКА подкрепи Бербатов и сега трябва да им се даде урок защото са от „лошите“ само те си знаят.

Така последния вариант е мачът за купата да се играе на „Армията“. Президентът на Хебър  заяви, че няма проблем мачът да се изиграе на стадиона на червените, но пък тези, които трябва да го обявят още не са казали, че това ще се случи… Май не им се иска да улесняват толкова ЦСКА? Няма да се учудя и ако върнат мача в Пазарджик.

По-малко от ден преди срещата за купата нито ЦСКА, нито Хебър знаят на кой стадион ще играят и от колко часа, а това е меко казано парадоксално.

Куриозите и парадоксите в родния футбол под управлението на това БФС са доста често срещани. През последните години те са по-скоро правило, а не изключение.

Все пак се надявам ЦСКА и Хебър да разберат на кой стадион и от колко часа ще се играе мача поне няколко часа преди него.

Автор:

Симеон Димитров

Related Post

Каквото и да пишат “обективните” селекцията на ЦСКА е добра, а Соу вече е легендаКаквото и да пишат “обективните” селекцията на ЦСКА е добра, а Соу вече е легенда

След кратката “суша”, в която беше изпаднал Соу не спира да бележи. Доста все още го критикуват по навик, а и подтикнати от “честните и обективни” медии. Каквото и да

Поредното дерби между червени и сини идваПоредното дерби между червени и сини идва

Мачът между ЦСКА и сините от Герена нормално приковава вниманието на всички футболни фенове в България и логично този мач се нарича дерби. Независимо от моментното състояние на отборите, този