ЦСКА и пловдивските буфери не се победиха

June 14, 2020

Армейците не успяха да победят пловдивските буфери в мач, в който го заслужаваха. Мача започна щастливо за смърфовете и след страхотна грешка на Занев успяха да поведат с първото подобие на удар към вратата на ЦСКА. От тогава до края на мача на стадиона имаше само един отбор. ЦСКА нападаше, а локомотивци се бранеха. По едно време локомотивци полежаха като на пикник на удобната трева на Армията и стигнаха до равния.

Според мен мнението на “футболните капацитети”, че мача е бил равностоен е смешно. Кое е равностойно? И притежанието на топката, и ударите бяха в поза на ЦСКА. Пловдиввчани вкараха без положение след страхотна грешка на защитата на червените. От тогава до края на мача нямаха положение пред вратата на ЦСКА.

Виковете “Оставка” по едно време на мача според мен не бяха ОК. Вкарват излишно напрежение в отбора и треньора, а ЦСКА гледа към купата.

Другата седмица предстои мач ЦСКА-Динамо. След това е далеч по-важния мач за купата.

Нека пожелаем успех на армейците и да се надяваме ако евентуално след средата на първото полувреме ЦСКА не води в резултата да не чуем “Оставка”, а “И ЦСКА Е СУПЕР ТИМ…И ЦСКА НЕПОБЕДИМ…”.

Равенство на Армията е неприемлив резултат, но нека приемем факта, че важния за ЦСКА мач е след десетина дни. До тогава гледаме към мача със сините и чакаме мача за купата с канарчетата.

автор:

Симеон Димитров