ЦСКА и Локо София не се победиха

November 6, 2022

Локо София спря победната серия на ЦСКА. Две греди и добрите намеси на вратаря на Локо СФ спряха армейците, които  диктуваха събитията на терена изцяло… Локомотивците дойдоха за равен и с голяма доза късмет успяха да го постигнат.

Столичното дерби опавда очакванията, че ще е трудно за ЦСКА. Отборът на Генчев, за който преди мача се говореше, че е добре стимулиран за добър резултат срещу червените беше пределно мобилизиран да измъкне поне точка на “Армията”. Е, с голяма доза късмет жележничарите днес ще си поделят рекордният бонус, за които се говореше преди мача.

ЦСКА с играта си заслужаваше победата. Играчите дадоха всичко от себе си и направиха всичко по силите си за да я постигнат,  но и липсата на малко късмет ги лишиха от заслужен триумф. Всички искаха да зарадват феновете дошли на стадиона в дъждовната вечер и играха от сърце, а рекцията на Вион след последния съдийски сигнал казва всичко… Армейците ги е яд, че испуснаха две точки… Май, откакто Илич е начело на ЦСКА, за първи път армейците отправят толкова удари по посока на противниковата врата и не успяват да отбележат.

Реферът, който спря да вижда още от втората минута няма какво да го коментирам.Свиреше всяко съприкосновение и с всички сили допринасяше за бавенето на играта. От друга гледна точка щом не е направил някоя фрапантна грешка и не е измислил някоя дузпа за противниците на червените значи е свирил перфектно… Като се има предвид как се свири срещу армейците всеки рефер, който не “импровизира” твърде много на червен гръб трябва да се обяви за добре свирил.

ЦСКА заслужаваше победата, но не успя. Все пак армейците остават лидери във временното класиране. Първенството е дълго, а преследвачите има как да загубят точки още преди нова година…

автор:

Симеон Димитров