ЦСКА има нужда от своите фенове. Равния с Берое не е повод за драма

ЦСКА има нужда от своите фенове. Равния с Берое не е повод за драма post thumbnail image

Берое и ЦСКА завършиха наравно в последния кръг на “А” група. Според мен няма нищо фатално в това равенство и не би трябвало да се правят трагедии. Армейците продължават да са непобедени в първенството. Пропуснаха да изпреварят разградчани и да поведат в класирането, но остават втори на точка след отбора от Делиормана. А има и директен мач между тях.

Като цяло в днешния мач играта на ЦСКА не вървеше. Чрвените притежаваха повече топката, но почти не застрашаваха вратата на заралии. По-добрите положения в мача ги създадоха старозагорци, но перфектния Бусато заключи вратата си и не допусна попадение.

ЦСКА изигра слаб мач. Всеки отбор има такива мачове.  В отсъствието на Кери армейците бяха безидейни в атака и не създадоха почти нищо. Варела опита, но явно още не във формата, в която трябва да бъде. Натоварената програма не би трябвало да е оправдание, но тя със сигурност оказва влияние. Другото са лошата предсезонна подготовка и прекалено многото контузени през сезона. Реално по-голямата част от отбора са играли много по-малко, отколкото са били контузени. В ЦСКА има качество. При това много и един слаб мач не би трябвало да е повод за драми. Няма отбор в света, който никога не губи и винаги прави страхотни мачове.

Армейците вървят добре. В борбата за купата са. На точка зад първите в първенството. В Европа все още имат шанс за още точки… Това не е малко. Заради това цялата драма, която само дава хляб на някои “обективни” пишещи да създават напрежение при червените е глупава. Липсата на феновете на стадиона също е нелогична. Вече имаме възможността да пълним стадиона, а по необяснима за мен причина зрителите по трибуните са колкото тези в Разград. ЦСКА не заслужава това. Ако на мачовете със Зоря и Берое имаше подобаващо количество фенове резултатите щяха да бъдат други… Сигурен съм.

Единственото, от което армейците имат нужда в момента е спокойствие и подкрепата на собствените си фенове… Пълна подкрепа!

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Цирк БФС продължава. Михайлов отново е шеф на футболаЦирк БФС продължава. Михайлов отново е шеф на футбола

Това, че тези от футболния съюз нямат планове да се разделят със сегашните си благинки беше ясно на всички. Година и малко говориха какво ли не, но на днешния конгрес

Идеята на БФС с новия формат на тото лигата помощ за закъсалите вековници ли е…?Идеята на БФС с новия формат на тото лигата помощ за закъсалите вековници ли е…?

Тези дни усилено се говори за промяна на форматът на тото лигата. Поради някаква причина изведнъж тези от БФС решиха, че по начинът, който е в момента лигата не работи