ЦСКА изпусна Рома на Олимпико

ЦСКА изпусна Рома на Олимпико post thumbnail image

ЦСКА изигра страхотен мач в Рим и спокойно може да съжалява, че завърши наравно с Рома.

Мачът започна с очакван натиск на Рома. Постепенно армейците изравниха играта и показаха на римляните, че няма да се дадат без бой. ЦСКА игра добре и имаше своите шансове за нещо повече от равен.

Реално мачът вървеше ту за едните, ту за другите. Рома имаше своите силни минути, след това ЦСКА имаше своите минути. Вълците удариха греда, армейците отговориха с добри положения за гол.

Треньорът на римляните видя, че не само няма да вземе мача, но може и да го загуби и пусна в игра “тежката артилерия”. Присъствието на Джеко, Педро и останалите не стресна кой знае колко Занев и компания. ЦСКА продължи да си играе играта и в края на мача дори можеше да го спечели.

В крайна сметка с оглед на показаното равния резултат може и да е справедлив, но това не пречи армейците да съжаляват, че не взеха повече от точка. От друга страна и Рома можеше да спечели, така че… Точката си е точка. Все пак е спечелена срещу фаворитът в групата на неговия стадион.

За пореден път ЦСКА доказа, че в Европа не е за подценяване и както каза Стойчков е отбор номер едно на България в Европа… Това е истината колкото и някои да не искат да я признаят.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Майкъла отново се изказва неподготвенМайкъла отново се изказва неподготвен

Всички, които следят футболът в България са попадали на “анализите” на “великият анализатор” Георги Илиев. Човекът, който преди известно време беше един от тези, които фалираха ЦСКА не спира да

ЦСКА е на маратон… В момента важна е победатаЦСКА е на маратон… В момента важна е победата

В последното издание на така наречеченото „вечно дерби“ ЦСКА постигна закономерна и необходима  победа… Така, както беше и в другите мачове от първенството. В момента армейците са на маратон и

Сините опълченци удържаха равенството срещу ЦСКАСините опълченци удържаха равенството срещу ЦСКА

 ЦСКА откри пролетния полусезон в родната тото Лига с дерби срещу слабите подуенци. Всъщност,  конкретно за този мач думата дерби е малко пресилена, но така се води. А иначе дерби