ЦСКА изпусна Клуж

December 4, 2020

ЦСКА не успя да победи Клуж, но този път го заслужаваше. Първото полувреме играта беше горе-долу равностойна, но през второто полувреме на терена имаше имаше само един отбор и той се казваше ЦСКА.

Армейците надиграха румънците и на терена, и според статистиката. Тази вечер червените от София изиграха доста силен двубой срещу румънския първенец, но трябваше да се задоволят само с нулевото равенство. Червените търсеха гола, атакуваха, опитваха, но не успяха да отбележат, а ако бяха успели със сигурност щяха да победят.ЦСКА отново не вкара, но спечели още една точка.

Тази вечер в Европа армейците показаха добра игра. Играха добре и създадоха много положения. ЦСКА заслужаваше победата, но малко не достигна да я постигне. Като цяло армейците играха добре и показаха, че посоката е напред и нагоре. Чисто игрово в играта на ЦСКА се видяха много добри неща.

ЦСКА е марка в Европа. Всички в България го знаят и малко остава червените да направят така, че и всички в Европа отново да се съобразяват тях.

Последният мач в Европа тази година е домакинство на Рома. ЦСКА не веднъж е показвал, че срещу големите играе най-добре… Големите са най-силни срещу големи.

автор:

Симеон Димитров