ЦСКА изби рибата с Акрапович

November 8, 2020

Още от четвъртък се говореше, че Гриша Ганчев се е разбрал с новия треньор на ЦСКА. Тогава всички си мислеха, че той ще бъде някой измежду обичайните заподозрени, които се въртят последните години без особен успех.

Днес обаче ЦСКА направо хвърли бомбата с Акрапович. Точно за това име никой не се беше сетил.

Бруно Акрапович си се движеше добре със смърфовете и никой не предполагаше, че евентуално може да дойде в ЦСКА.

Според мен ЦСКА прави транферен удар с привличането на Акрапович. Той дойде в един слаб Локомотив и за около три години успя да ги направи боеспособен отбор и спечели купата два пъти.

Добре е, че не се взима някой от вече бившите треньори на ЦСКА, защото е глупаво да правиш един и същ избор и да очакваш различен резултат. Ако не друго Акрапович вече показа, че може от едни футболисти да направи печеливш отбор.

Най-важното в момента е да се остави да работи на спокойствие. Свръхочакванията не са нещо хубаво. ЦСКА в момента има може би най-добрите футболисти в тото лигата и един посредствен отбор. Днес свърши 12-тия кръг, а червените имат само пет победи… И всички те са постигнати с един гол разлика.

Акрапович има много върху какво да работи и да променя. Като за начало трябва да събуди заспалия червен лъв. След това ако му се остави достатъчно време всичко ще си дойде на мястото.

Като се погледне какво направи в Пловдив съм оптимист. Само трябва да му се остави време.

Честно казано съм доволен, че не идва за треньор някой от спряганите напоследък имена. Те бяха, всички видяхме какво направиха и си заминаха… Не виждам смисъл отново да идват и да видим още от същото.

Бруно Акрапович ако не друго показа, че може. Сега остава да видим как ще му се получи в ЦСКА. Ясно е, че критериите в Пловдив и в ЦСКА са различни, но по-скоро съм оптимист.

Нека пожелаем успех на новият треньор, да му дадем време да направи това, което иска и да сме зад отбора.

Успех Бруно и само ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров