ЦСКА загуби Суперкупата… Неприятно е, но важните мачове предстоят

ЦСКА загуби Суперкупата… Неприятно е, но важните мачове предстоят post thumbnail image

ЦСКА игра много слабо във финала за Суперкупата и логично загуби. В този мач армейците играха като група приятели събрали се след работа за поредното мачле пред блока. Грешките, които допуснаха червените в този мач бяха толкова много и толкова фрапантни, че не отива на отбор с претенции да ги прави. Любо Пенев трябва да направи всичко възможно те да не се повтарят повече.

Загубата е неприятна… Всяка загуба е неприятна, но реално погледнато не е кой знае какво. Да, ЦСКА загуби купата срещу основният си противник от последните години, но в случая това не е най-важното. Този мач сам по себе си не е най-важния. Мачът за Суперкупата е един вид генерална репетиция или последна контрола преди старта на първенството. Така погледнато ЦСКА загуби точно навреме… Навреме, за да може да си направи правилните изводи и необходимите корекции за истински важните мачове. Там армейците трябва да са на ниво и безпогрешни.

Първия истински тест за червените е в четвъртък срещу Лиепая в Лигата на конференциите. След него е старта на тото лигата срещу ФК Централен спортен клуб на армията 1948 АД. След това е реваншът срещу латвийците. Излишно е да се споменава, че това са задължителни за взимане мачове. Пенев е известен мотиватор. От него се очаква и сега е момента да вдигне отбора максимално бързо. Сигурен съм, че може и ще го направи.

При отстраняване на Лиепая армейците може да срещнат стар познайник в Европа. Жребия отреди ако ЦСКА се справи с латвииците да се изправи срещу Осиек или Погон.

Загубите са неприятни, а когато са с такъв резултат са направо болезнени. Добре е, че това се случи в не толкова важен мач… Важните мачове за ЦСКА тепърва предстоят и съм сигурен, че след тях всички фенове на армейците ще са щастливи и ще имат поводи за празнуване.

Успех армейци! Вярвам, че следващия път ще пием от радост….

автор:

Симеон Диитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Нещото от Разград винаги ще бъде проектНещото от Разград винаги ще бъде проект

Днес спортният директор на делиорманци представи новият им треньор и говори пред медиите. Въпросният директор наковори куп глупости от рода на това, че делиорманци винаги са били “трън в очите

Мъри и правилния футбол успяха от петия пътМъри и правилния футбол успяха от петия път

Правилният футбол на Мъри най-после даде резултат и сините се поздравиха с победа. В последния кръг от “А” групата отборът от Подуяне победи “драматично” Локо София. Сините се наложиха с