ЦСКА загуби и от Йънг Бойс

November 6, 2020

Вчера ЦСКА загуби за втори път в групите на Лига Европа. След Клуж армейците се спънаха неприятно и в Швейцария. Разликата в случая беше играта. Армейците играха много слабо. Особенно в защита. На моменти червените футболисти изглеждаха все едно се виждат за първи път. Треньорът обърка всичко, което можеше да се обърка… И така…

За основен виновник беше обявен Вальо Антов… Да, Вальо направи идиотски грешки в защита, но трябва ли да бъде винен най-много той…? Според мен не. С много малко изключения ЦСКА игра слабо. Антов имаше лош ден и нещата не му се получаваха. Миналият четвъртък Антов и целия отбор бяха “великани”. Този четвъртък не им се получи и целият отбор игра слабо.

При изтеглянето на жребия за групата всички червени фенове започнаха да мечтаят за излизане от нея. На пръв поглед съперниците на ЦСКА не са кой знае какво, но все пак…

Според мен в оставащите три мача ЦСКА все още може да постигне програма максимум тази година…Поне още три точки.

От самото начало повтарям, че тази година целта пред ЦСКА е да спечели достатъчно точки. По този начин освен левове армейците ще могат да си осигурят и място сред поставените в повече кръгове. При ново влизане в групите догодина ЦСКА може да мисли за повече, но и тогава точките ще трябва да са водещи.

Едно е да играеш плейоф за влизане в групите срещу някой от грандовете от топ първенствата, друго е да си срещу някой от Лихтенщайн, Фариорски острови или нещо такова.

За да се случи всичко това естествено трябва и качествен треньор.

Сега няма какво толкова да се правят драми. Има още три мача, в които могат да се спечелят точки. Догодина повече.

Трябва да се върви стъпка по стъпка.

автор:

Симеон Димитров