ЦСКА загубиха, а смърфиетите си “заработиха” допълнителен бонус

September 27, 2020

ЦСКА загуби нелеппо и злощастно. Смърфовете… или по-скоро смърфиетите имаха много късмет и се поздравиха с успеха в днешния мач.

По принцип тази загуба не би трябвало да е някакъв проблем. Всеки отбор губи. Проблемът в случая е, че смърфиетите и другите отбори в тото лигата са се навели в посока Делиормана.

По принцип сезонът е дълъг, а сега сме в началото. Всяка грешна стъпка може да се навакса…Това, обаче не важи в пълна сила за ЦСКА. Винаги, когато армейците покажат аргументи за първото място влиза в сила ага-феърплеят. Тази година ще е същото. Трети отбори, “бонуси”, правилни съдии… Всеки път сценарият е един и същ.

Днес видяхме от всичко по малко… Сигурен съм, че всички, които обичат ЦСКА ще продължат да го виждат това нещо до края на шампионата. Въпреки всичко продължавам да мисля, че тази загуба не е повод за драма.

ЦСКА играе все по-добър футбол и в крайна сметка това ще доведе до чакания резултат. В музея на ЦСКА трябва да подготвят мястото за 32-рата титла, защото догодина тя ще бъде там.

Аги, ку.. (не мога да пиша такива неща) и подобни наведени хорица и отборчета няма да ни спрат. ЦСКА върви нагоре и никой не може да го спре. Армейците водят война. Срещу агата и срещу всички… ЦСКА ще я спечели, а всички останали ще си останат малки, жалки ку…(все забравям,че не трябва да пиша подобни думи) на Агата.

Гадно е да загубиш от посредствен отбор по този начин, но за съжаление се случва.

Браво на всички фенове на червените в Пловдив. За пореден път те показаха и доказаха, че са номер едно. Така се подкрепя любимия отбор.

автор:

Симеон Димитров