ЦСКА загря за рестарта на тото лигата

May 30, 2020

ЦСКА спечели първия си мач след принудителната пауза заради вируса. На “Армията” пред погледа на Гриша Ганчев и Димитър Пенев червените спечелиха контролата срещу Ботев Враца с 2-0. Така ЦСКА стартира по начина, по който спря преди два и нещо месеца. Победа с два гола и най-добър Кери.

След толкова време без футбол два на нищо е добър старт. В днешната контрола Кери и Белтраме показаха, че през паузата са успели да запазят добрата си форма и почти всичко добро за ЦСКА идваше от тях двамата. Кери дори успя и да се разпише. Резултата в контрола не е най-важното нещо, но винаги е по-добре когато побеждаваш.

Най-хубавото днес беше, че всички фенове на червените отново имаха шанса да гледат футбол с марка ЦСКА. На този етап само по телевизията, но след толкова време без футбол и това е нещо. Надявам се скоро и това да се промени, защото футбола е за феновете, а те искат да са на стадиона. Другото добро от мача с врачани е, че след края му няма нито един контузен.

Това беше единствената проверка на червените преди рестарта на шампионата. След седмица ЦСКА гостува на Витоша Бистрица.

Футболното лято официално стартира.

автор:

Симеон Димитров