ЦСКА взима нови, готви се за първенството и си спретва някакъв скандал за разкош

July 20, 2020

Като се изключат последните престрелки в медиите между Стоичков и Стоилов всичко в ЦСКА е нормално. Армейците си правят селекцията, тренират си и видимо няма някакво напрежение.

Стоичков е голям и две мнения по въпроса няма, но според мен това от преди няколко дни е малко в повече. Нали Стоичков е един от акционерите в ЦСКА? Като има да каже нещо на някой от директорите много по-удачно е да се събере с другите акционери и да каже на директорите каквото има да им каже, а не да хвърля някакви неща в медиите за удоволствие на сини, зелени и всякакви други… Любитно ми е като какъв точно чичо Венци коментира директори и акционери в ЦСКА ? Не трябва хората в ЦСКА да дават подобни поводи, които услужливите “честни” медии подхващат с надеждата да се спретне някакво скандалче и при червените.

Според мен беше редно всичко това хората в ЦСКА да не си го казват през медиите.

Иначе всичко друго в ЦСКА си е нормално. Селекцията върви добре и се прави преди да започне първенството. Взетите са със сравнително добри визитки и всички на Армията се надяват те да се включат добре в ЦСКА и да помогнат за спечелването на 32-рата титла.

Днес червените представиха поредното си попълнение. Жул Кейта идва в ЦСКА от френския Ланс и е актуален национал на родината си Гвинея.

Последното първенство и загубената купа са в историята. След около две седмици започва новото. Нека всички армейци подкрепят червените по пътя към 32-рата титла.

автор:

Симеон Димитров