Цирк БФС продължава. Михайлов отново е шеф на футбола

April 28, 2021

Това, че тези от футболния съюз нямат планове да се разделят със сегашните си благинки беше ясно на всички. Година и малко говориха какво ли не, но на днешния конгрес се видя, че тези, които докараха българският футбол до дъното са готови на всичко за да останат още малко там, където са.

На днешния конгрес на БФС “изненадващо” тези, които бяха подали оставки си ги оттеглиха и решиха да си изкарат мандата докрай… Това учудва ли някого? По-скоро не!

И какво стана сега? Тези, които уж подадоха оставки днес заговориха за морал, дълг, отговорност и такива ми ти работи, и изведнъж отново се оказаха начело на родния футбол. Михайлов заяви, че от изпълкома и клубовете го подкрепяли и желаят президентът да си довърши мандата. Затова се връща с гордост… Цялото това усещане у хората за корупция след направените проверки се е доказало, че е само усещане.

Така от днес тези, които уж бяха в оставка след година и нещо протакане, отлагане, увъртане и какво ли още не отново са начело на българският футбол… За неудоволствие на феновете и тяхно удоволствие.

Михайлов и тези около него ще изпълнят моралният си дълг и отговорно ще довършат мандата си… Никой не очакваше днес на това заседанието на Изпълнителния комитет да се случи точно това, но пък тези от БФС са готови на всичко и пълни с изненади… На приказките за морал, отговорност, дълг едва ли някой ще повярва.

Реално това, което се случва със завръщането на подалия оставка преди почти две години Борислав Михайлов е най-грозното нещо в историята на българския футбол и най-големият цирк. За какви чест и достойнство говори господин шефа, като той и тези от изпълкома дори нямаха достойнството да си тръгнат от БФС след подадените оставки.

автор:

Симеон Димитров