Хореото на бистричани се е виждало и от космоса

May 25, 2023

Ръководството на бистричани благодари на верните си фенове, които бяха изпълнили националния стадион до краен предел за невероятната подкрепа във финалния мач за Купата на България.

Днес стана ясно, че невероятната им хореография се е виждала дори от космоса. Снощи докато Международната космическа станция е прелитала над България е заснела странни червени светлини. От НАСА са били крайно объркани и веднага са започнали разследване, което да установи откъде идват мистериозните светлини. По-късно стана ясно, че червените сияния, които са заснети от МКС са били хореографията на митичните фенове на бистричани по време на финала за купата.

Тези, които вчера са гледали финала за купата и не са видели фенове на стадиона са били умишлено подведени от телевизията, която излъчва мача. Всичко е било долна инсценуация и подъл монтаж, който цели единствено да урони престижа на титаните от Бистрица. Те всъщност имат милиони фенове, които създават невероятна атмосфера по време на мачовете на отбора. Това, което вчера се видя по телевизията и коментира днес е долна манипулация. Истината я показват дори от НАСА.

НЕ-СПОРТ