Херо, ами кажи ги тези много неща

March 10, 2020

Минаха три дни от загубата на Берое от ЦСКА, а Херо продължава да говори глупости и да не може да приеме загубата. Господин Херо, едно от нещата, които правят големите спортисти големи е това, че те могат да приемат загубата и да признаят, че са били по-слаби.

Точно поради тази причина нямам идея защо вече трети ден треньора на Берое не желае да признае, че загуби заслужено от ЦСКА. За тези три дни господин треньора със сигурност е гледал мача на запис и е видял, че съдията с нищо не е ощетил неговото отборче. А когато не можеш да си признаеш загубата и обвиняваш за нея всичко и всеки не си голям. Дори напротив. Малък и жалъл си.

Можели сте да кажете много неща за съдиите и хората във футбола. Ами, давайте кажете ги. Какво ви спира? Ами като никой освен вас не смее да говори за нещата вътре във футбола и вашата кауза е да се борите за справедливост кажете го. Кой ви спира? Само че ако тръгнете да разказвате ще трябва да споменете и титлата ви с отбора от Подуяне, престоя ви в Разград и разни такива готини моменти. Това ли е проблема?

Не съм специалист, но ако знаеш за престъпление или злоупотреба и не го кажеш не те ли прави съучастник? Просто питам.

Господин треньор, ако знаете нещо кажете го. Ако не искате, не ви дават или се правите на интересен просто приемете загубата и си признайте, че сте били по-слаб. Така правят големите. Не си амортизирайте зъбите излишно. Ливърпул като загуби от Уотфорд Клоп стисна ръката на треньора на Уотфорд и каза, че го е надиграл. Така правят големите. Вие обвинявате съдиите и говорите за каузи… Херо, не ставай смешен.

автор:

Симеон Димитров