ХАЙДЕ ПЪК СЕГА… НОВО 20

November 13, 2019

Днес Михаил Касабов беше вписан като временен президент на БФС в търговския регистър, а бившето вице на Михайлов подаде жалба в съда срещу решенията на последния изпълком. Странно, но по мои спомени халфа на България от ’94-та беше на този изпълком и участва във взимането на решенията.

Какво толкова се промени от тогава, когато вицето беше съгласен със въпросните решения?

По това време човека със шарените ризи беше в предизборна кампания и се надяваше да стане кмет на Сливен. Да, ама не! След като остана зад борда при кметските избори реши, че иска да бъде шеф на футболния съюз. Ех, така като стане… И тук кокала е голям. Виицето на Боби внесе жалба и чака да бъде разгледана за да стане евентуално шеф на футбола. Поне докато рано или късно не се избере нов президент. Май идеята е по – скоро късно.

Господин вицето с шарените ризки, май не разбира, че единственото хубаво нещо, което е направил за българския футбол е гола му срещу Германия ’94-та на световното. От тогава до сега нищо. Пълна нула. Благодарение на него, тези около него и вече бившия шеф на БФС националите стигнаха дъното.

Хайде стига вече!

Освободете ни от присъствието си. Вие и всички около вас.

 

 

автор:

Симеон Димитров