ФУТБОЛА ЗА ФЕНОВЕТЕ ЛИ Е … ИЛИ НЕ ?

ФУТБОЛА ЗА ФЕНОВЕТЕ ЛИ Е … ИЛИ НЕ ? post thumbnail image

Футбола нали е за феновете? Аз така си мисля, но май тези от БФС са на съвсем друго мнение. За тях май футбола в България е средство да се изкара някой лев… Малко е крайно, но като толкова много време БФС не прави нищо за българския футбол така изглежда.

Не може мач през седмицата да започва в 5 или 6 … дори и 6.30 часа. Ами, нормалния фен работи до 5.30 как ще отиде на мач? За един приятел питам… Господа от БФС като не сте достатъчно умни вижте как е в нормалните страни. В тези страни, където се отлагат мачове, защото феновете не могат да стигнат до стадиона…Тук такова нещо не може да се случи. В родното първенство май всичко се върти около “националната кауза”. Те дали ще играят на обед в делничен ден или късен следобед в уикенда публиката ще е една и съща. За други отбори обаче нещата не са така.

БФС, вземете се в ръце.Спрете да пречите и започнете да работите за българския футбол…Така ще е по-добре. Ако не знаете как и в главите няма никой попитайте футболните федерации, които вече са го измислили и го практикуват.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Евро 2020 започна със смразяващ инцидентЕвро 2020 започна със смразяващ инцидент

Дългоочакваното европейско първенство по футбол започна с ужасяващ инцидент. Точно преди края на първото поллувреме звездата на датчаните Кристиян Ериксен се строполи на терена. Малко след това на стадионът настана

Трупата на Ясен – развитие в застойТрупата на Ясен – развитие в застой

Националите ни по футбол изиграха и последната си контрола преди да седнат пред телевизорите и да гледат поредното европейско първенство. За съжаление и в мачът срещу Франция родните футболни национали