Футбола в България спира поне за месец

March 13, 2020

Днес парламентът прие извънредно положение в страната. Малко по-късно хората в БФС на извънредна среща решиха да спрат първенството засега.

По-късно от футболния съюз ще решат как точно ще се процедира при евентуално подновяване и как следва да завърши първенството. Дали ще се отмени първенството, дали ще има служебен шампион, дали ще се доиграе, дали нещо друго…

Преди десетина дни един от директорите на Герена пожела вирусът да спре първенството. Ами ето случи се. Сините все още са втори. Предвид опцията в края на редовния сезон да са шести това си е постижение. Сега трябва да искат това класиране да остане крайно. Не за друго, но ако не се лъжа през 2013г. за последен път са били на заветното второ място. От тогава то все им се изплъзва. По всичко личеше, че и тази година щеше да е така, но засега “късметът” е на тяхна страна. Поне на този етап.

ЦСКА пък точно напипа състава и направи добър мач, и сега пауза… Ами какво да се прави. Може като продължи първенството да са още по-силни. Кой знае?

На този етап е това. Футбол няма да има до второ нареждане.Кофти е, но какво да се прави? Ще седим и ще чакаме.

автор:

Симеон Димитров