Феърплей?… Не и от Подуене!

September 3, 2019

Тези,които пазят София чиста са показали и доказали, че феърплея не им е силната страна. Това, което зетко направи е меко казано грубо. Това си е направо футболен тероризъм. Абсолютно не уважение към противника и увереност, че няма да има последствия за него. Постъпката на зетя Миланов не е просто груба.Тя е просто тотална липса на какъвто и да е феърплей. И това със случайното някак си не върви. Капитанчето на Динамо направи поне три стъпки преди да стъпи върху лицето и глезена на перфектния Бикел. Съдията беше на крачка – две от “местопрестъплението” и не реагира по никакъв начин. Защо бе господин страничен наблюдател? Нали си там да развяваш байрака като има нарушение на правилата? Или на зетко и отбора от пасбището всичко им е позволено? Как така само дисциплинарната комисия на БФС не видя стъпването на зетя на главата на Бикел , но всички чуха репликите на Любко Петрович и го наказаха… за разлика от зетя… Ех зетко, никога няма да си голям футболист, но когато си зет на който трябва в българския футбол нещата ще ти се получават.

На геренци никак не им беше приятно, че ЦСКА въпреки двата гола пасив продължи да напада и да търси победата. И в интерес на истината никак не беше далече от нея. Отбора на всички власти от Подуене, обаче включи всичките си анти-феърплей номера – малко лежане по терена, малко побутване от съдията, доста груби фалове видени от реферчето като нещо леко и нормално…

Помня, че миналата година Садио Мане от Ливърпул го наказаха за шест мача за неспортсменско поведение ( настъпване на противников играч).

А тука какво? Зетко може всичко. Дисциплинарната комисия въобще не разгледа случая. Преди година си спомням, че същата тази комисия се самосезира и извади капитана на ЦСКА Бодуров за далеч по- малко провинение ( псувня и нецензурен жест ) от мачовете с делиорманци и подуенци за купата.

А сега какво? Зетко е феърплей. Един друг е пиян. Един трети – доволен …

До кога така бе подуенци? Цялото това нещо въобще не е от ваша полза. Много искате да не играете бараж, но това не е начина. Това ви прави лоша услуга и ви кара да откривате все по-нови географски открития в Европа.

автор:

Симеон Димитртов