Туристите на Балъков

Българският национален отбор по футбол стъпи на митичния Уембли. Направи си куп снимки, разгледа го… По някакво щастливо за тях стечение на обстоятелствата се видя и с националния отбор по футбол на Англия… И с тях си направиха снимки.

А,после какво?

После цяла България видя какво стана. Туристите на Бала отнесоха четири гола от англичаните и това е най-малкото , с което се отърваха. Кейн и компания спокойно ако искаха можеха да вкарат поне още толкова. Ама явно като видяха тази туристическа група от страната на Стойчков се смилиха над нея и джентълменски, и вкараха по-малко от на другите отбори дошли им на гости (само четири). Е, от това поне тренерчето може да е доволен. А, от едно негово изказване след мача сме поставили едно добро начало(?????????). Ами, незнам…. И за друго, всъщност може да е доволен. Господин треньора се записа в историята на българския футбол. Най- слабия треньор водил националния отбор е той… И неговото име е… Крааасииии Баалъкоооов…….

А, за мача? Какво за него? Някакви “фенове” гонеха Кейн и компания за автограф цял мач. И след всеки гол се надяваха на него.

Ама с тези посредствени футболисти и този слаб треньор – толкова. Дори се отървахме леко, защото 5 или повече на нищо си беше съвсем реален резултат.Като се видяха титулярните единадесет се надявахме, но не очаквахме повече от показаното от нашия отбор. Отидоха,видяха Лондон, гледаха мача Англия – България от близо…

Дано поне да са си взели автографи…

автор:

Симеон Димитров

сподили в социалните мрежи