Туристите на Балъков

Туристите на Балъков post thumbnail image

Българският национален отбор по футбол стъпи на митичния Уембли. Направи си куп снимки, разгледа го… По някакво щастливо за тях стечение на обстоятелствата се видя и с националния отбор по футбол на Англия… И с тях си направиха снимки.

А,после какво?

После цяла България видя какво стана. Туристите на Бала отнесоха четири гола от англичаните и това е най-малкото , с което се отърваха. Кейн и компания спокойно ако искаха можеха да вкарат поне още толкова. Ама явно като видяха тази туристическа група от страната на Стойчков се смилиха над нея и джентълменски, и вкараха по-малко от на другите отбори дошли им на гости (само четири). Е, от това поне тренерчето може да е доволен. А, от едно негово изказване след мача сме поставили едно добро начало(?????????). Ами, незнам…. И за друго, всъщност може да е доволен. Господин треньора се записа в историята на българския футбол. Най- слабия треньор водил националния отбор е той… И неговото име е… Крааасииии Баалъкоооов…….

А, за мача? Какво за него? Някакви “фенове” гонеха Кейн и компания за автограф цял мач. И след всеки гол се надяваха на него.

Ама с тези посредствени футболисти и този слаб треньор – толкова. Дори се отървахме леко, защото 5 или повече на нищо си беше съвсем реален резултат.Като се видяха титулярните единадесет се надявахме, но не очаквахме повече от показаното от нашия отбор. Отидоха,видяха Лондон, гледаха мача Англия – България от близо…

Дано поне да са си взели автографи…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Проекта на чичо Киро го изядоха вълцитеПроекта на чичо Киро го изядоха вълците

Проекта от Делормана приключи безславно участието си в шампионската лига. Тези от Разград, които си лепнаха гръмкия прякор “орлите” отпаднаха от едни датчани, на които трудно можеш да произнесеш името.

Чудя се евентуално Юрген Клоп колко мача би изкарал като треньор на ЦСКА ?Чудя се евентуално Юрген Клоп колко мача би изкарал като треньор на ЦСКА ?

Поредната смяна на треньор на ЦСКА е факт… Май армейците отново влизат в омгьосаният кръг? По-малко от 20 мача начело на ЦСКА Белчев е сменен. Това не е сериозно. Дори