Туморът се отстранява трудно

December 6, 2020

Туморът винаги се премахва много трудно. Обикнобено туморът има много разсейки и винаги остава нещо. Ако организъмът се бори има шанс, но предаде ли се всичко свършва.

Родното първенство е превзето от тумор. Тумор, който вече десет години унищожава българският футбол и вече има и разсейки. Проблемът в цялата тази история е, че никой не иска да се бори с него.

Вече и малките деца знаят, че отборът от Делиормана ще е шампион. Това реално не е пробллема… И в Германия знаят, че Баерен ще е шампион, в Италия знаят, че ще ще е Ювентус… И така. Разликата е, че тези отбори са по-добри от другите и ще станат шампиони защото са по-добри… В родната тото лига нещата не стоят точно така… Примерите са много, а най-пресните са от последните два изиграни кръга на проекта.

В България туморът изяжда футбола. И клубния, и националния. Това, което се случва с националите и в родната тото лига въобще не е случайно. Това е следствие на разсейките. Лошото е, че туморът и разсейките напоследък са много по-агресивни.

Туморът не се отстранява лесно. Трудно, но не и невъзможно. Ако се бориш с него е трудно… Ако се откажеш е невъзможно. Лошото в случая е, че футболната ни централа няма никакво желание да се бори с туморът и разсейките.

Всички знаят до къде води това. Националите вече почти са там, а тото лигата е на път.

автор:

Симеон Димитров