Тото прогнозите на НЕ-СПОРТ

April 20, 2021

В тото прогнозите ще дам идеи за мачове с добри коефициенти, които спокойно биха могли да излязат.

Сините от София играят със Смърфовете. Това е вторият мач за отборът от Подуяне от серията мачове с първите три. В мачът с проекта сините не играха нищо и трябва да са доволни, че загубиха само с три гола разлика. Съперниците им от Пловдив се водят за добри и “мачкат наред”.

Картинката вече се нарежда и трите поредни дузпи срещу ЦСКА, след които армейците изостанаха на пет точки от пловдивчани изглеждат не толкова случайни. Смърфовете се водят фаворити и коефициентът срещу тях ще е голям. От друга страна по една или друга причина имат аванс от пет точки пред армейците и спокойно могат да си позволят една загуба.

Сините се нуждаят от победа, защото в противен случай може отново да се озоват прекалено близо до изпадащите… Къде, ако не в Пловдив? Смърфовете имат преднината да останат втори, а сините имат нужда от точки. Точно поради тази причина мачът в Пловдив може да завърши с драматична победа за сините. Двойката със сигурност ще е с добър коефициент и с голяма вероятност да излезе.

Смърфовете – Сините София 2

Другия мач, на който ще обърна внимание е на другите закъсали вековници. Белите са гости на Етър. След днешната загуба от врачани белите са изправени до стената. Вече в изпадащата тройка белите имат нужда от точки и най-вероятно ще ги вземат. Чичо Венци няма да остави нещата така и ще “насъска” добрата стара Славия за победа срещу болярите, които най-вероятно вече ще са взели нещо от Арда. Така всички ще са доволни и ще гледат на следващите мачове с по-голям оптимизъм.

Етър – Славия 2

Това са двата мача с добри коефициенти, които не е невъзможно да излязат. За цвят може да се добавят и два мача от английската Висша Лига. Те, разбира се не са толкова сигурни, защото в Англия играят малко по-така, но…

Уест Хям – Челси 1

Лондонско дерби, в което всичко е възможно, но предвид добрата форма на чуковете си мисля, че този мач е еденица.

Лийдс – Манчестър Юнайтед 2

Формата като гости на червените дяволи вече е страховита. 23 мача без загуба говори достатъчно. Лийдс са отбор, който играе приятен за окото офанзивен футбол, но според мен срещу Юнайтед нямат шанс. За тези, които обичат да правят и малко по-така залози може да пробват гол-гол или повече от три гола в мача… И Лийдс и Юнайтед бележат

НЕ-СПОРТ

Симеон Димитров