Този Ясен е “голям треньор”

November 11, 2021

Този невероятен Ясен Петров… Стратега с готиния прякор Джанини направо преобрази националния отбор. Великият шеф Михайлов му гласува доверие и той показа, че това не е случайно. Шефът знае кое е най-доброто за родния футбол и кой е най-добрия тренер за националния отбор.

Ясен дойде и преобрази туристите. Под негово ръководство националите по футбол вече не само изглеждат, но и играят като футболно джудже.

В последния мач отборът на Украйна отправи 36 удара към нашата врата. Като към това добавим три отменени гола и греда за украинците нещата стават меко казано трагични. Като изключим голът за родните национали, който дойде от нищото, избранниците на Ясен не показаха единствено опълченски дух. 36 удара е по удар на всеки две минути. Когато към това се добавят и отменените голове положението направо става трагично… Е, Ясен ще каже друго, но това не променя факта, че родните национали са жалка картинка.

Украйна беше отборът, които бе по-добрият на терена и контролираше събитията през цялото време. Една камара пропуски и късметът на Ясен, на който футболът му е ясен, докара мача до “престижен” хикс за трикольорите. Българските национали бяха жалки на терена, а такова мачкане допускат много малко отбори…

Все пак националите ни направиха “престижен” равен с Украйна. Тези дни Ясен ще е герой, за който всички ще говорят само хубаво, а за измисления президент… Добре, че българският футбол има шеф като него…

36 удара, греда и три отмемени гола за украинците… Истината е, че родните национали са жалки. Най-добрият вариант е наужким шефа да се маха, а с него и Ясен. Не, че всичко веднага ще стане супер, но тогава поне ще има някакъв шанс родния футбол да отлепи от дъното.

До тогава ще се радваме на някой друг равен в контрола все едо сме станали европейски шампион.

НЕ-СПОРТ