Този път ЦСКА не успя да победи Арда

December 8, 2019

ЦСКА и арда не се победиха в 19 – ия кръг на тото лигата. Този път армейците играха една идея по-добре от мача за купата, но не победиха. В далеч по-слабия си мач взеха победа, а днес се се спънаха.

ЦСКА имаше своите шансове за победа, но този път не се получи. И според мен ясно се видя липсата на Соу и Тиаго. Добрата новина е, че Тиаго следващия мач ще е на линия. За Соу ще видим.

За мача днес няма какво толкова да се каже. Приличен мач. Имаше положения, в които ЦСКА да вкара, но на футболистите в нападение нещо не им се получи.Юрич още не е в час, а на Отабор мястото му не е сред единадесетте на терена.Гредата не трябва много да заблуждава. Реално ЦСКА нямаше точен удар за цял мач ( гредата се води неточен). А като не уцелваш вратата няма как да вкараш… Стара футболна мъдрост. Може би Давидов трябваше да поиграе повече. На скамейката се видя и Митко Митков, но не се появи… Треньорско решение. Така е решил, така е направил. Според мен, обаче и двамата щяха да се справят по-добре от Жеферсон…

И на мен като на феновете на ЦСКА резултата не ми хареса, но от друга страна армейците взеха победата, която им трябва. Ясно е, че купата е единствения шанс за трофей този сезон. Продължавам да подкрепям отбора и чакам купата във витрината на ЦСКА. Вярвам, че накрая на сезона купата ще е там… А догодина шампиони.

автор:

Симеон Димитров