Този Пинас нещо се е объркал… Много!

Този Пинас нещо се е объркал… Много! post thumbnail image

Новото попълнение на делиорманци нещо много се е объркал… Или са го объркали. Проекта от Разград е много далече от най-големия клуб в България. Ако трябва да сме точни те са далече и от клуб… Обикновенно клубовете имат фенове, а тези от Разград след десет поредни титли вдигат купа пред десетина похапващи сандвичи “верни”…. Големите клубове имат и легенди, а на тези от делиормана легендите им са…. Моци, Дяков и още няколко недоказани смешници… Легендите на ЦСКА няма нужда да ги изброявам. Тях ги познава цял свят… Но както и да е.

Тези дни медиите на шефа не спират да сравняват проекта с ЦСКА. Делиорманци “отмъкнали” този от армейците, “отмъкнали” онзи… Еди кой си предпочел Разград, защото е по-голям… И т.н и т.н… Комплекси, комплекси, комплекси… Големи и много.

Така е и при този трансфер. Проекта “отмъкнал” Пинас от армейците. Според медийте на шефа той е избрал разградчани, защото са най-големия отбор в България… Следва смях… Малката подробност е, че не е сигурно, че армейците са го желали реално. Това, че Пардю е говорил с него преди около година и половина не значи, че ЦСКА са го желали наистина… Преди няколко месеца на един мач в Англия Алан Пардю размени по някоя дума с някои футболисти, които по настоящем са национали на Англия. Това означава ли, че ЦСКА има интерес и към тях?

Ако навсякъде продължат да повтарят тази история с “големия отбор” може пък след време смехът да стихне и някой да вземе да повярва. Не е сигурно, но “обективните” са длъжни да опитат. Ако не успеят то поне известно време шефът ще е доволен.

Да му е честит трансфера на Шакил Пинас, а кой е големия отбор и кой е проекта ще разбере много скоро.

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Тези от БФС не спират да изумяват с глупоста сиТези от БФС не спират да изумяват с глупоста си

На всички вече е ясно, че тези, които упавляват родния футбол не могат, не искат и няма да направят нищо добро за него. Под тяхното управление най-обичаният спорт в България

Проекта на чичо Киро го изядоха вълцитеПроекта на чичо Киро го изядоха вълците

Проекта от Делормана приключи безславно участието си в шампионската лига. Тези от Разград, които си лепнаха гръмкия прякор “орлите” отпаднаха от едни датчани, на които трудно можеш да произнесеш името.