Това на почивката на “Тича” беше грозно

Това на почивката на “Тича”  беше грозно post thumbnail image

“Случката”, която се случи по време на почивката на мача във Варна беше много грозна. Хвърлянето на бомбички в сектор пълен с хора направо незнам как да го коментирам. Идеята на тези, които го направиха е ясна, както е ясно, че въпросните “хора” нямат грам мозък. Тези от “Тича” явно целяха някаква провокация, но намаха нито чест, нито морал, нито достойнство да се изправят очи в очи с армейците. Вместо това предпочетоха като мишоци да хвърлят бомбички от някъде върху малки деца и родителите им, които подкрепяха любимият си отбор на стадиона. Нещата не излязоха от контрол, както може би им се искаше на лумпените с бомбичките и не се стигна до сериозни ексцесии.

Помня какво се случи преди години, когато бомбички улучиха хора. Точно поради тази причина полицията трябва да направи всичко възможно да намери извършителите и да ги подведе под отговорност за опит за убийство. Това, че тези, които го направиха са идиоти, който немогат да мислят не ги извинява за нищо.

Това, че вчера в сектора на ЦСКА нямаше сериозно пострадали е чист късмет. Искрено се надявам авторите на този грозен, подъл и страхлив акт да си понесат отговорността.

Ако някой от тези хвърлили бомбичките в сектора с фенове на ЦСКА си мисли, че е много як фен… Не е така! Феновете подкрепят отбора си на стадиона. Не правят подобни идиотски изпълнения. Ако имат да “кажат нещо” на противниковата агитка се изправят пред нея и “комуникират” очи в очи по старите, утвърдени правила, а не хвърлят бомбички по зрителите дошли да наблюдават спокойно срещата и да подкрепят любимият си отбор.

Дано има справедливост и тези безмозъчни дебили и страхливци да си понесат отговорността.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Истерията около Соу е нелогичнаИстерията около Соу е нелогична

  Цялата тази истерия около продажбата на Али Соу освен, че е  нелогична изглежда и много изкуствено раздухана. Реално Соу беше продаден лятото. Тогава обаче нямаше такава истерия. Дори напротив.

Останете си у дома. Всичко ще свърши по-бързо и футболът ще се върне в ежедневието ниОстанете си у дома. Всичко ще свърши по-бързо и футболът ще се върне в ежедневието ни

Тази карантина идва в повече на всички, но за съжаление няма друг начин. Нямам идея вече колко дни съм си в къщи. Вече имам чувството, че е прекалено дълго. Дори