Това на почивката на “Тича” беше грозно

September 13, 2020

“Случката”, която се случи по време на почивката на мача във Варна беше много грозна. Хвърлянето на бомбички в сектор пълен с хора направо незнам как да го коментирам. Идеята на тези, които го направиха е ясна, както е ясно, че въпросните “хора” нямат грам мозък. Тези от “Тича” явно целяха някаква провокация, но намаха нито чест, нито морал, нито достойнство да се изправят очи в очи с армейците. Вместо това предпочетоха като мишоци да хвърлят бомбички от някъде върху малки деца и родителите им, които подкрепяха любимият си отбор на стадиона. Нещата не излязоха от контрол, както може би им се искаше на лумпените с бомбичките и не се стигна до сериозни ексцесии.

Помня какво се случи преди години, когато бомбички улучиха хора. Точно поради тази причина полицията трябва да направи всичко възможно да намери извършителите и да ги подведе под отговорност за опит за убийство. Това, че тези, които го направиха са идиоти, който немогат да мислят не ги извинява за нищо.

Това, че вчера в сектора на ЦСКА нямаше сериозно пострадали е чист късмет. Искрено се надявам авторите на този грозен, подъл и страхлив акт да си понесат отговорността.

Ако някой от тези хвърлили бомбичките в сектора с фенове на ЦСКА си мисли, че е много як фен… Не е така! Феновете подкрепят отбора си на стадиона. Не правят подобни идиотски изпълнения. Ако имат да “кажат нещо” на противниковата агитка се изправят пред нея и “комуникират” очи в очи по старите, утвърдени правила, а не хвърлят бомбички по зрителите дошли да наблюдават спокойно срещата и да подкрепят любимият си отбор.

Дано има справедливост и тези безмозъчни дебили и страхливци да си понесат отговорността.

автор:

Симеон Димитров