Това е ЦСКА!

Това е ЦСКА! post thumbnail image

Днес бе последният мач на ЦСКА в Лига Европа за тази година. Армейците напускат лигата не както някои коментираха “срамно”, а с класа и високо вдигната глава. Така, както само ЦСКА може.

Тази вечер червените надиграха и победиха категорично Рома. Под дъжда в София ЦСКА изигра поредният си силен мач и този път добрата игра доведе и до три гола. Тиаго започна, а Соу довърши римските вълци. Всички в червено играха като голям европейски отбор, но според мен Бусато, Тиаго и особено Соу, който отбеляза два гола бяха над всички. ЦСКА показа класа и желание, победи абсолютно заслужено Рома с 3-1 и показа, че всеки, който се отнесе с пренебрежение към тях ще страда. Римляните със сигурност няма да помнят с хубаво двата си мача с армейците.

В това издание на Лига Европа ЦСКА изигра 10 мача. Четири предварителни кръга и шест в групите. Записа 5 победи, 2 равни и 3 загуби. Армейците завършиха групата в лигата с 5 точки. Червените няма от какво да се срамуват от представянето си в Лига Европа. Кой, каквото ще да казва в това представяне няма нищо срамно.

ЦСКА показаха кои са и направиха поредна хубава европейска вечер за червените фенове. Победата днес беше и подарък за Гриша Ганчев, който празнува рожден ден.

Кой, каквото ще да говори ЦСКА е отбор, та отбор! Това е ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?Кога родните спортни канали ще вземат пример от западните си колеги?

 Тъкмо дългата зимна пауза свърши и отново започнахме да се радваме на футбол, и… Футболът  пак спря. Лошото е, че този път не се знае до кога. Месец, два… Прекъсва

Преобразяването на ПенярандаПреобразяването на Пеняранда

В последните контроли на ЦСКА един футболист прави впечатление. Пеняранда изведнъж започна да показва страхотни неща. В последните контроли определено впечатлява с изявите си и дава сериозна заявка за титулярно