Това е ЦСКА!

December 10, 2020

Днес бе последният мач на ЦСКА в Лига Европа за тази година. Армейците напускат лигата не както някои коментираха “срамно”, а с класа и високо вдигната глава. Така, както само ЦСКА може.

Тази вечер червените надиграха и победиха категорично Рома. Под дъжда в София ЦСКА изигра поредният си силен мач и този път добрата игра доведе и до три гола. Тиаго започна, а Соу довърши римските вълци. Всички в червено играха като голям европейски отбор, но според мен Бусато, Тиаго и особено Соу, който отбеляза два гола бяха над всички. ЦСКА показа класа и желание, победи абсолютно заслужено Рома с 3-1 и показа, че всеки, който се отнесе с пренебрежение към тях ще страда. Римляните със сигурност няма да помнят с хубаво двата си мача с армейците.

В това издание на Лига Европа ЦСКА изигра 10 мача. Четири предварителни кръга и шест в групите. Записа 5 победи, 2 равни и 3 загуби. Армейците завършиха групата в лигата с 5 точки. Червените няма от какво да се срамуват от представянето си в Лига Европа. Кой, каквото ще да казва в това представяне няма нищо срамно.

ЦСКА показаха кои са и направиха поредна хубава европейска вечер за червените фенове. Победата днес беше и подарък за Гриша Ганчев, който празнува рожден ден.

Кой, каквото ще да говори ЦСКА е отбор, та отбор! Това е ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров