Тези с числото станаха за смях за пореден път

Тези с числото станаха за смях за пореден път post thumbnail image

Цяла седмица слушам представители на служебния участник в тото лигата как щели тази седмица да играят дерби. Ами вчера тези с числото и отбора от крайния квартал на София играха “дербито”… Май това с дербито е било само в главите на “48 идиота”.

Аз лично вчера дерби не видях. Нито като обстановка по трибуните, нито като заряд, нито като нищо… Цяла седмица слушам и гледам тези от числото как говорят за дерби, автентичност и подобни глупости. Ага-медиите охотно им предоставяха медиино присъствие, а тези с числото не спряха да бълват глупости. И накрая какво стана? По трибуните имаше пренебрежително малко фенове. Тези с числото говореха как на този мач щели да покажат кои са те… Е, видяхме ги, но ми се струва, че не всички роднини бяха на мача.

Авиаторите показаха, че са поредния проект, който е създаден да вреди на българския футбол. Тези глупости с многото фенове също ги видяхме. Петдесетината ентусиазирани роднини на трибуната караха всички, които ги слушаха цяла седмица да се смеят. Любопитното беше, че дори сините шизофреници не вързаха на глупостите с дербито.Всички глупости с автентичност вчера изтекоха в канала, след като дори и сините не уважиха числото.

Ден след “дербито” авиаторите мълчат. След “грандиозната” подкрепа в “дербито” още не могат да намерят думи.

На всички е ясно кой и за какво ги създаде. На всички е ясно, и че авиаторите са нещо временно, което въпреки напъните си предизвиква единствено смях.

Може тези с числото да пробват като по-големият си брат да раздават кремвирши на феновете на стадиона…Току виж събрали 60-70 човека…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

DMS: DINAMODMS: DINAMO

 Адвокатът на отбора от Подуяне нарече лешояди тези, които имат „наглостта“ да си поискат парите, които отбора им дължи. Същият  този адвокат каза, че срещу подуенци се водят поне 21

ДОКОГА ТАКА?ДОКОГА ТАКА?

ЦСКА загуби отново. Този път срещу Локомотив Пловдив. Лошото в случая е, че ако в мача имаше малко феърплей, а ЦСКА нападател във форма резултата щеше да е коренно различен.