Тези дни БФС трябва да реши дали вечното дерби ще се играе сега или догодина

Тези дни БФС трябва да реши дали вечното дерби ще се играе сега или догодина post thumbnail image

Отборът от крайния квартал на София направи всичко възможно и успя да отложи мачът си с ЦСКА. Като бонус БФС им отложи и Берое.

По този начин тези в БФС забавят това, което се задава на синия хоризонт… Последно място в тото лигата. Сините не са играли мач от 1 ноември. Поне засега следващия мач на вековниците ще бъде на 5-ти декември.

Новият-стар треньор на отборът от Герена на практика получи възможност за мини подготовка в средата на сезона.

Сега тези от БФС трябва да насрочат дати за отложените мачове. Вариант дербито с ЦСКА да се изиграе е към края на декември. До тогава графикът на ЦСКА е абсолютно запълнен. За 19 дни армейците ще имат 6 срещи, последната от които е насрочена за 14 декември срещу Ботев Враца. След нея може да дойде и двубоят с подуянци.

  От футболната ни централа обаче започнаха да пласират дати и за догодина. Една от идеите в главите на тези от Герена и БФС е ако мачът не се състои в дните от 17 до 19 декември, то ще остане за пролетта. Идеята е да се играе преди старта на пролетния дял.

Според мен дербито ще се проведе преди началото на пролетният дял… Ако се случи към края на декември реално целият този цирк с “болни”, отлагане и тем подобни ми се вижда малко безсмислен. Тренера на сините получи месец за подготовка, но релно при среща с ЦСКА резултатът за тези от крайния квартал сега и в края на декември ще е един и същ, и тези от Герена се страхуват точно от това.

Геренци явно се надяват така чаканият спонсор, а и нещо отгоре да се появи в Подуяне. Да сглобят някакакъв отбор и в началото на февруари да се пробват срещу армейците.

Сините се озоваха в зоната на изпадащите. След много син плач и едва ли не повече болни отколкото футболисти имат БФС услужливо им отложи трите мача срещу силни съперници от челото. Сега всички чакат решенията на СТК…

Имам чувството, че циркът тепърва започва…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА стартира контролите с победаЦСКА стартира контролите с победа

Армейците започнаха контролите в Австрия с победа. ЦСКА победи Вакер Инсбрук. Говоренето, че резултатите в контролите нямат значение, особенно на загубилите, са познати, но винаги е добре, когато отборът побеждава.

Как “честните и обективни медии” отразяват новините?Как “честните и обективни медии” отразяват новините?

Честно казано в момента се чудя да се смея ли? Да плача ли? “Честните, независими” медии за пореден път показаха и доказаха, че новините са тези, които на тях им