Супер Матей донесе победата на ЦСКА

Супер Матей донесе победата на ЦСКА post thumbnail image

ЦСКА победи Футболен клуб централен спортен клуб на армията 1948 с 1-0 след супер гол на капитана Матей. Капитанът на червените донесе победата с гол, който спокойно може да се каже, че е голът на сезона в “А” група.  Случайно или не срещата се изигра пред празни трибуни и армейците не можеха да разчитат на феновете си. Това не би трябвало да е изненада, защото до този момент срещите между ЦСКА и отборът на спонсора в повечето случай се провеждат без присъствието на червените фенове… По някаква случайност все така се случва.

Армейците изиграха добър мач и можеха да постигнат и по-убедителна победа, но релно нямаше кой да вкара. Червените създадоха куп положения, но пропуснаха всичките. Гредата също помогна на …48. Явно в отсъствието на Кайседо липсва човекът, който да завърши атаката както трябва. Кръстев и Ахмедов имаха шанс да покажат какво могат, но според мен не успяха. Ахмедов си остава резерва. За повече не може. Кръстев излиза на положения и има хляб в него, но тепърва трябва да се доказва… На този етап двамата са си резерви.

Гостите реално не показаха нищо. Дори с помощта на реферът. Малкото удари към Бусато бяха единствено от статични положения, а в защита бяха трагични. Най-добрият играч на …48 беше реферът Железов… Особенно през второто полувреме. Тогава той успя да спре доста атаки на армеиците, а беше и с главна заслуга за няколкото удара по посока на червените от статични положения.

Все пак по-добрият отбор победи. Усилията на тези, които “мерят с еднакъв аршин” не се увенчаха с успех и сбирщината на спонсора загуби заслужено. Малкият проект на човекът от Изпълкома заслужаваше да загуби с далеч повече голове и ако не бяха многото пропуски щеше да се случи, но и един е добре. След няколкото незадоволителни резултата ЦСКА се завърна на победния път.

НЕ-СПОРТ

 

Related Post

Може ли ЦСКА да стане шампион още тази година ?Може ли ЦСКА да стане шампион още тази година ?

Има ли сили ЦСКА още това първенство да стане шампион? Това със сигурност е актуалният въпрос напоследък. След малко неубедителния старт на първенството армейците намериха себе си и завършиха ударно

“Честните” от ДомусСпорт се изказаха “обективно”“Честните” от ДомусСпорт се изказаха “обективно”

Двамата “обективни” журналисти от Домус Спорт днес нещо се изказваха меко казано неподготвени. Трансферите, които са направвени от ЦСКА и подуенци не били на ниво и това било лошо за