СТРАХОТНИ ФЕНОВЕ, ХУБАВА ПОБЕДА ЗА ЦСКА

November 6, 2019

Феновете на ЦСКА във Варна бяха страхотни. Многобройни,шумни, подкрепящи любимия отбор от първата до последната минута.Това е подкрепата, която е нужна на армейците, и която ги караше да се чувстват комфортно на стадиона през по-голямата част от мача.

Футболистите на ЦСКА от своя страна отговориха на това с мотивация ,хъс и желание за победа. Подобрението на играта на отбора леко-полеко се случва. С това идват и резултатите. Под ръководството на Крушич армейците продължават да играят добре, да печелят и да вкарват голове за радост на феновете по трибуните.

Вчера срещу полиграфите стана добър мач.Победихме и този факт ме радва. Някои анализатори очакваха друг резултат, но какво да се прави? Не разбирам изказванията от рода “победи, но не убеди”. Те са капацитетите и “разбирачите” на футбола, но в мача с любителите на полиграфа ЦСКА имаше 11 удара(6 точни и греда) срещу 1 (един) на варненци. Владението на топката е 60-40 % в полза на ЦСКА. С какво армейците не са убедили и как при това положение равния е бил справедлив резултат? Все още има неща в отбора за дойзкусоряване, но … Време. С малко време и това ще стане, а през това време – победи и подкрепа на стадиона…

Водещите футболисти бавно се връщат към това, което знаем, че могат. Соу прави пропуски, но започна пак да бележи. Пинто също се връща към старото си аз…Тиаго още е малко назад, но и той ще влезе в час. Всички знаем какво може и вярвам скоро ще започне пак да го показва. Целия отбор ще започне да показва какво може, защото със сигурност в ЦСКА има добри футболисти.

 

 

автор:

Симеон Димитров