СТК смени стадиона за мача на ЦСКА

February 28, 2020

ЦАРСКО СЕЛО ПОСРЕЩА ЧЕРВЕНИТЕ В БИСТРИЦА

ЦСКА ще гостува на Царско село на стадона… в Бистрица.  Това решение бе взето от Спортно-техническата комисия към БФС.

Ти да видиш…

Много ми е интересно защо мачът от предстоящия кръг беше преместен за друг стадион няколко дни преди изиграването му. А, още по-интересно е защо точно на стадиончето на Витоша в Бистрица. Той ли е най-подходящия в София? Добре, стадиона на царските селяни не отговаря на изискванията за провеждането на такъв мач, но според мен „арената“ на Витоша не е много по-различна от тази на Царско село…

Моите спомени са, че нито пловдивските отбори, нито сините от София играха на този стадион при гостуванията си на Витоша. БФС забрани на бистричани да ги приемат на своя стадион от съображения за сигурност.

До този момент  стадиончето в Бистрица не ставаше… Ама до този момент. Сега изведнъж стадиончето става. И пращат ЦСКА да играе там. Няма логика.  Едни отбори не могат да играят там „от съображения за сигурност“, а ЦСКА може. Дали пък някой-някъде не си е намислил някой „хитър“ план?

От своя страна царските селяни решиха да предоставят 250 билета на гостите от ЦСКА. Останалите 1200 билети са за техните фенове и ще могат да се закупят онлайн… За кои точно ваши фенове бе господа царски селяни? На всички е ясно на кой отбор феновете ще напълнят „стадиона“.

Мога да се обзаложа, че още на  следващия мач срещу отбор с  над 100 фена пак няма да се играят мачове на този  „стадион“ от съображения за сигурност. А какво целят тези от футболния съюз?…  Само те си знаят… Ние можем да предполагаме.

Автор:

Симеон Димитров