Стига глупости!

May 28, 2020

Мислех да не коментирам глупостта на “честните медии” за обединение на ЦСКА с числото, но ще го направя. Агата пусна във верните си медии нещо, което да измести фокуса от цирк “Герена” и явно успя. Вече цяла седмица навсякъде се говори и пише за обединение на ЦСКА и тото нещото.

Какви са тези глупости за обединение ? Обединява ли се нещо с нищо? Какви са тези глупости ЦСКА да се издържа от феновете? Видяхме подуянци как се справят . “Главните” фенове на ЦСКА искат червените да са като тези от крайния квартал ли? … Или някой друг го иска?

Простотиите със срещите с шефа на числото са без коментар. Тези, които си мислят, че говорят от името на всички армейци се лъжат много. Ако имат да взимат някой лев, да го взимат и да ходят при Дучето.Ще имат запазено телевизионно време и с Крум Савов, и Чезари ще могат да си говорят за “честния път”… В противен случай нека не се изказват неподготвени и не правят глупости като срещата с ефбета. С тези действия единствено се подкрепя идиотската версия на “честните и независимите”.

Ролята на феновете е да подкрепят отбора на стадиона…Навсякъде по всяко време. Дори, когато играта не върви… Не като срещу “Царско село”. Тогава всичко ми напомняше за мача, след който Симони си тръгна… И май тотото беше на далавера.

Вместо да се занимават с глупости и да ходят нагоре-надолу лидерите на агитката трябва да впрегнат енергията си и да изискат от тези, които трябва нещата със стадиона да тръгнат. Ако нещата се случват по крачка на избори строежа ще започне след 10-15 години минимум. Това е важното, а не това, което пишат “честните”… Това трябва да е главната цел, а не някаква глупост за обединение на ЦСКА с нищото…

автор:

Симеон Димитров