Стамен Белчев е новия треньор на ЦСКА

July 3, 2020

Стамен белчев е новия треньор на ЦСКА. При предишният си престой на Армията Белчев остави много добри впечатления. При него ЦСКА играеше приятен и печеливш футбол.

Според мен ако преди година и малко ръководството не се беше подвело по част от феновете на червените сега ЦСКА нямаше да е в тази ситуация. Дори можеше да се бори за титлата или дори да е шампион. Това разбира се е мое мнение, с което не ангажирам никой.

Според мен треньора трябва да остане поне две-три години (4-5 сезона) и тогава да му се дава оценка. Надявам се този път всички да сме по-търпеливи към Белчев и да му дадем възможност да направи отборът, който иска.

Преди показа, че може да побеждава, но при първата грешка му показаха вратата. Белчев би проекта и съдята в Разград с десет човека, след това загуби един мач злощастно заради необмислена потъпка на един футболист и го махнаха.

Искрено се надявам този път разумът да надделее и Белчев да остане колкото се може по-дълго. Колкото по-дълго един треньор работи с отбора, толкова по големи са шансовете на отбора за успехи.

Така практикуват големите. Може вече да съм банален с примера за Клоп, но все пак… Предишния път Белчев не стана шампион за малко. Ако го бяхме оставили до сега можеше да е направил шампионски отбор… И кой знае?

Едно е сигурно. ЦСКА нямаше да е в това положение, в което е сега.

ЦСКА има добри футболисти. Вярвам, че с новите и със Стамен Белчев начело до година-две ЦСКА ще бъде там, където трябва да бъде и отново ще играе в любимият си европейски турнир.

Въпрос на време и търпение.

Успех на Стамен Белчев и само ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров