Среден 3 за Ботевъ… Класика за ЦСКА

Среден 3 за Ботевъ… Класика за ЦСКА post thumbnail image

ЦСКА не се затрудни с Ботевъ в Коматево и записа още една шампионатна победа. Армейците се представят все по-силно под ръководството на Акрапович, а в този мач демонстрираха и резултатен футбол.

Червените доминираха през целия мач, а пловдивчани не успяха да окажат каквато и да е съпротива. За разлика от други мачове срещу други съперници, от които червените бяха по-добри този път армейците не дадоха никакви шансове на Ботевъ, писаха им тройка и си взеха точките за София… Най-нормалното нещо.

Головете за ЦСКА вкараха Вион, който след пас от Тиаго отигра положението като истински нападател, Соу след перфектно изиграно положение и Мазику. Единственото, на което се надяваха канарчетата беше минимална загуба… И я получиха, защото ЦСКА спокойно можеше да вкара повече ако Енрике беше малко по-концентриран при завършващия удар или някое от другите добри положения бяха влезли.

Като цяло армейците показаха, че са по-добрият отбор и не дадоха никакви шансове на канарчетата. Крайно време беше ЦСКА да вземе своето по категоричен начин, когато е по-добър. Отборът на ЦСКА до този момент в повечето мачове беше по-добрия отбор, но не всеки път взимаше пълния комплект точки… А когато го правеше винаги беше с гол разлика и често в последните минути…Много инфарктно… Днес ЦСКА писа тройка на Ботевъ и ги прати в колежа да учат още.

За разлика от преди това сега избраниците на бруно Акрапович показват, че когато са по-добри могат да затворят окончателно мача много преди краят му. Определено в последните мачове при армейците се вижда подобрение. И в играта, и като резултати. За два-три мача не може да се правят някакви сериозни анализи, но промяната се вижда. Важното в случая са резултатите, но и играта става по-добра… От друга страна феновете на ЦСКА могат да са спокойни, че няма да получат инфаркт накрая на някой мач.

Стъпка по стъпка към върха.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Легенди на сините с план за спасение на отбораЛегенди на сините с план за спасение на отбора

Легенди на отбора от крайния квартал са изпратили писмо до премиера с план за спасение. Той, като всеки друг план на сините включва държавна помощ. “Легендите” искат държавата да даде

Рестарт на футбола не се прави само със смяна на формата на първенствотоРестарт на футбола не се прави само със смяна на формата на първенството

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе редовно заседание утре, 28 април. Една от точките, които предстои да се обсъждат е внесеното предложение на ПФЛ за “рестарт” на родната