Спонсора изтърка чифт наколенки и счупи тъпомера

Спонсора изтърка чифт наколенки и счупи тъпомера post thumbnail image

Шефът на червеното недоразумение в “Б” се е изказл меко казано глупаво. Ако по някакъв начин е искал да се направи на интересен не му се е получило. На всички е ясно, че собственика на “Авиаторите” по пример на силните на деня в българския футбол и в техния стил е меко казано против ЦСКА. Рекламния клип за родната тото лига го доказва с пълна сила. Не може да си спонсор на нещо и да игнорираш в рекламата на това нещо най-успешния и рапознаваем “продукт”. В случая май не говорим за пари. Тук , като че ли водещото е да се покаже и подмаже на сини и зелени… Може би…?

Господин шеф и спосор, малко по-леко. От толкова напъване ще вземе да замирише. Съществуването на вашето недоразумение няма да трае още много дълго време. Такива подмазвания и дребни заяждания няма да коментирам в какъв стил са. Представяте ли си господин “Авиатор” спонсора на вишата лига да си направи подобна шега с някой от участниците във Висшата лига ? … Или някой спонсор на някоя лига по света да направи подобно нещо? А представяте ли си в рекламата на лигата да не присъства даден отбор умишлено? Не, нали? Няма и да стане, защото спонсора иска да е такъв дълго време… А, и в нормалните страни спонсорите са нормални. Там няма ага, няма я тази простотия като у нас. В европейските и световни лиги има феърплей и нормални спонсори.

Подобен тип глупави шеги могат да доведат до временна еуфория из Ага-медиите, но нищо повече.

И още нещо…

Дали собсвеника на отбор, който по един или друг начин ще влезе в най-горната лига на родния футбол трябва да бъде спонсор на съответната лига?

Време е някой най-накрая да вземе да обърне внимание на това. И е време ръководните органи в ЦСКА да се задействат и да направят така, че това недоразумение в “Б” група да спре да петни името на великия ЦСКА.

автор:

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Жребият за купата беше изтегленЖребият за купата беше изтеглен

Малко след като ЦСКА се разправи с отборът от Подуяне беше изтеглен зребият 1/8 финалите за купата на България. Армейците ще премерят сили с Черно море… Или по-скоро обратното. Осминафиналите

От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”

До края на тази седмица армейците ще пуснат в продажба билетите за Лига Европа. Те ще са на цена от 18 до 36 лева. Преди да се случи това, обаче

Кога ЦСКА ще започне строеж на нов стадион ?Кога ЦСКА ще започне строеж на нов стадион ?

Дали някой вярва на предизборните или въобще някакви обещания? Преди около година и половина управляващите заявиха, че няма пречка ЦСКА да започне строеж на нова “Армия”. Министерски съвет реши да