Спонсора изтърка чифт наколенки и счупи тъпомера

Efbet-Liga
April 2, 2020

Шефът на червеното недоразумение в “Б” се е изказл меко казано глупаво. Ако по някакъв начин е искал да се направи на интересен не му се е получило. На всички е ясно, че собственика на “Авиаторите” по пример на силните на деня в българския футбол и в техния стил е меко казано против ЦСКА. Рекламния клип за родната тото лига го доказва с пълна сила. Не може да си спонсор на нещо и да игнорираш в рекламата на това нещо най-успешния и рапознаваем “продукт”. В случая май не говорим за пари. Тук , като че ли водещото е да се покаже и подмаже на сини и зелени… Може би…?

Господин шеф и спосор, малко по-леко. От толкова напъване ще вземе да замирише. Съществуването на вашето недоразумение няма да трае още много дълго време. Такива подмазвания и дребни заяждания няма да коментирам в какъв стил са. Представяте ли си господин “Авиатор” спонсора на вишата лига да си направи подобна шега с някой от участниците във Висшата лига ? … Или някой спонсор на някоя лига по света да направи подобно нещо? А представяте ли си в рекламата на лигата да не присъства даден отбор умишлено? Не, нали? Няма и да стане, защото спонсора иска да е такъв дълго време… А, и в нормалните страни спонсорите са нормални. Там няма ага, няма я тази простотия като у нас. В европейските и световни лиги има феърплей и нормални спонсори.

Подобен тип глупави шеги могат да доведат до временна еуфория из Ага-медиите, но нищо повече.

И още нещо…

Дали собсвеника на отбор, който по един или друг начин ще влезе в най-горната лига на родния футбол трябва да бъде спонсор на съответната лига?

Време е някой най-накрая да вземе да обърне внимание на това. И е време ръководните органи в ЦСКА да се задействат и да направят така, че това недоразумение в “Б” група да спре да петни името на великия ЦСКА.

автор:

НЕ-СПОРТ