Соу донесе победата на ЦСКА в Пловдив

July 9, 2020

ЦСКА мачка смърфовете цял мач, но трябваше да чака до добавеното време, за да победи.

Късно в добавеното време Соу донесе победата на ЦСКА. Армейците заслужаваха победата и я постигнаха.

Занев показа много добра комуникация със Салинас. За три мача капитана успя да изведе Салинас три пъти на голова позиция. Един път Антов предотврати гола, но на двав пъти Салинас вкара. Уважения към капитана, но според мен е време да спре да играе. Бодуров например никога нямаше да направи подобна идиотска грешка… Както и да е. Минало! Мачът свърши и ЦСКА победи.

Тиаго отново беше футболистът, когото познавахме. Явно, когато е на правилното място на терена Тиаго е перфектен. Белчев знае къде му е мястото и това си ичи.

Соу при Белчев е различен. Играе добре и продължава да бележи, а това е добре. Явно на Соу му трябваше треньор, който знае какво прави, за да започне да показва какво може.

ЦСКА победи смърфовете абсолютно заслужено. През целия мач червените не дадоха никакви шансове на пловдивчани. Ако не беше пасът на Занев към Салинас Локо Кюстендил-Пловдив нямаше да имат и опасен шут по посока на вратата на Бусато.

ЦСКА отново не игра зле. Ще трябва време Белчев да накара отбора да играе така, както той иска. На този етап резултатите са най-важни. Армейците побеждават. По този начин борбата за лига Европа става по-лека. На този етап това е най-важното.

И преди бях казвал, че късметът е до време. Днес по-добрият отбор победи.

автор:

Симеон Димитров