След късна драма сините ще бъдат спасени

След късна драма сините ще бъдат спасени post thumbnail image

Акциите на сините били пристигнали в София. Те май на друго място не са били, но както и да е. След яка реклама на една фирма за международен превоз, куриерски услуги и транспорт новината е факт. Това всъщност не е новината. Новината е, че вече сините любимци на всички власти нямат право да кажат нито дума за морал, чест, достойнство и подобни които чувахме от тях години наред. Поредната държавна помощ е на път и с късна драма ще спаси отбора от Подуяне.

На всички е ясно, че скоро пак ще имат правдоподобна история за случилото се. Досега виновни бяха комунистите. По тяхно време отбора от Подуяне е единствения със спонсор в родния футбол, но когато сините станаха демократи забравиха за това. Обвиниха комунизма за всичкит си втори места… Сега отново ще измислят нещо, ще го повторят сто пъти и ще си го броят за истина… После всеки син ще спори и ще убеждава, че е прав. Така беше и досега, така ще бъде и занапред.

В същото време всички знаят, че сините са просто един държавен отбор. Така е било, така и ще бъде.

автор:

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Без зелени и сини в контролата на националитеБез зелени и сини в контролата на националите

ТОЗИ МАЧ МАЙ МНОГО-МНОГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА На 26.2.20 българския национален отбор ще изиграе контролна среща с отбора на Беларус. Контролата е неофициална, но уж е направена с идеята тренера