Славия дойде на “Армията” за равен и си тръгна с два гола

September 11, 2022

Славия  дойде на “Армията” за хикс, но въпреки усилията им загубиха с два гола. Белите излязаха с мисълта да не допуснат гол, а напред каквото стане… Е, този път напред не стана нищо и дори  Чинков не можа да помогне на отборът на чичо Венци да се добере до нещо повече от загуба. Червените доминираха във всяка една лния по терена и заслужено се поздравиха с успеха. Белите очевидно бяха дошли мотивирани да вземат поне точка на ЦСКА и с тактика всички отзад удържаха едно полувреме. Изританите от белите напред топки така и не доведоха до нищо, а Бусато спокойно можеше да отиде да пие едно кафе. След почивката армейците вкараха два, а белите нямаха отговор на нищо предложено на терена от ЦСКА.

ЦСКА продължава да е без загуба в “А” група, а с тази победа оглави и класирането в групата. Отборът на Саша Илич набира скорост и нещата се получават все по-добре. Разбор на мача няма да правя защото “обективните” вече се изказват по въпроса. С няколко думи армейците бяха по-добрият отбор през целия мач и заслужено победиха. Белите така и не предложиха нещо футболно тази вечер и не успяха да застрашат сериозно вратета на Бусато. Предвид това тимчето на чичо Венци логично загуби мача.

Армейците спечелиха абсолютно заслужено с два бързи гола през второто полувреме, а след това джентълменски пожалиха белите вековници и не им вкараха повече.

Следвщият мач на ЦСКА е с отборът на “всемогъщият” Мъри.

автор:

Симеон Димитров