Славиша Стоянович обиколи София и се разбра със сините

November 5, 2020

Наско Сираков каза, че се е разбрал със Славиша Стоянович. Нещата по договора с него са уточнени и той ще поеме отборът от Герена от понеделник.

Вчера почти всички медии показаха как Стоянович обикаля из София и говори по телефона. Явно сръбският треньор е разбрал за болните от КОВИД сини и е предпочел да говори с шефа на отбора от Герена по телефона.

Явно така сърбинът се е разбрал със Сираков да поеме сините от понеделник. Днес, обаче стана ясно, че в понеделнник тренера няма да може да се представи пред всички футболисти. Днес подуянци обявиха нови седем положителни проби за коронавирус на футболисти от първия отбор. Това означава, че в събота мач срещу пловдивските буфери няма да има, а доста футболисти ще трябва да са под карантина до мача с ЦСКА.

Сините футболисти ще отложат срещата си със Славиша, както отлагат загубата срещу пловдивчани… Всъщност всички от отбора от крайния квартал може би се надяват докато дойде време да се изиграе отложеният мач сърбинът да ги е постегнал и да не се стигне до загуба… Кой знае?

Тази КОВИД вълна при сините точно преди мачът на националите малко прилича на същата вълна в един отбор от Кърджали, но нека не гадаем и спекулираме… Нека пожелаем безпроблемно оздравяване на футболистите на сините и загуба в първият им мач след нея. Това с карантината не е интересно… Напоследък е ежедневие. Интересно е друго. Как отборът от Герена прави селекция и взима нов треньор като няма пари?…

 В началото на октомври Тити обяви, че сините ще имат не един, а двама щедри спомощестуватели. От тогава през някой друг ден чувахме “до няколко дни…” На този етап няма развитие около потенциалните спонсорски договори. Контракти със спонсори до днес, каквито бяха анонсите, не се споменава да са сключени… За пореден път от Герена се чува “другата седмица”.

Любопитно е около сините. Уж нямат левове, а харчат щедро за нови футболисти и треньор… После изведнъж… 11 заразени… Явно първите тренировки на сините ще са на ФИФА 20.

… Ами, да му е честито на Стоянович…

автор:

Симеон Димитров