Сираков праща сините в друга орбита

November 16, 2022

Тези дни при сините се случват някакви работи, но какви точно никой не знае. От всичко пуснато последните два дни така и не стана ясно какво точно се случва и в крайна сметка сините ще имат ли нов бащица или не. Всичко около сините е тука има-тука нема… Ту има сделка с новия собственик, ту няма нищо такова. Единственото ясно е, че Сираков ще изстреля сините в друга орбита.

Коя точно друга орбита също не стана ясно. Не е ясно и дали сините ще успеят да се откъснат от сегашната си орбита… Не за друго, а защото колкото по-голяма маса има едно тяло, толкова по-силно е неговото гравитационно поле… А всички знаят, че масата на телата, около които гравитират сините в момента е доста голяма. Другия въпрос е дали сините ще желаят окончателно отделяне от сегашната орбита и влизане в друга или ще предпочетат да гравитират около два-три обекта… Въпреки факта, че гравитацията е най-слабото взаимодействие между обектите във Вселената, нейното значение е огромно, тъй като тя е в състояние да влияе на физическите обекти доста силно.

От тук идва логичния въпрос. В каква орбита ще изпрати Сираков сините?  Ако се съди по днешните информации сините се готвят да са в ниска държавна орбита… Както и до този момент. Всеизвестен факт е, че отборът от Подуяне дължи пари на НАП, на фирми на бившят си собственик и на кой ли още не и залага на единствената опция дълговете да им бъдат опростени или отложени много дълго във времето. Соченият за нов собственик на закъсалите вековници пък се бил срещнал с президента на България, за да обсъдят ситуацията на “Герена”… Каква точно е връзката на президента с “отбора на народа” и защо сините го търсят е трудно да се каже, но пък като се имат предвид навиците на отбора от Подуяне е ясно какво е желанието им. Преди няколко дни шефът Сираков каза нещо, за което малко се споменава. Сираков заяви, че откакто Божков се е махнал не е плащано на НАП… Това реално е много време и логичното питане е как точно сините са взели лиценз и по какви критерии ще вземе друг… Не за друго, а защото закъсалите вековници ще получат лиценз за следващия сезон и това е вън от съмнение, въпреки, че не е ясно точно за какво.

Сираков щял да изстреля сините то Подуяне в друга орбита… Каза го толкова убедено, че току виж станало. Въпросът е дали ще е в ниска или висока орбита… Дали ще е в нашата галаткика или някъде другаде.

В каквато и орбита да изпрати сините Сираков сигурно е, че те ще продължат да искат държавата да помага и дълговете да им се опростят. Със или без нов собственик това е най-вероятния и единствен сценарии.

Има вариант и Сираков да намери някоя планета на 70-80 светлинни години от нашата и да изпрати сините в орбита там. Така всеки път като погледне към земята ще вижда другарката Драгойчева и как сините се радват на държавните пари на БГ пощи.

Варианти много, но всички опират до това държавата да помага…

автор:

Симеон Димитров