Сираков наистина ли е учуден от отлива на спонсори ?

July 16, 2020

Днес Сираков заяви, че финансовото положение при вековниците е тежко заради отказа на спонсори, които до скоро са били готови да наливат пари на Герена. Мажоритарният собственик заяви, че е учуден и му е странно как спонсори, които сами са ги търсели до преди седмица, сега се оказват със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват… Гогподин шефе, ти наистина ли си учуден от това? Или ти е кофти да признаеш защо са ви търсели спонсорите преди и защо сега се отказват?

Тук не е мястото да коментирам тези, които изпращаха спонсорите на Герена и няма да го правя. Директора Сираков е наясно, че фенове номер едно и две откакто започнаха събитията на жълтите павета са по-заети с това как да останат на власт, отколкото да изпращат спонсори в Подуяне. Затова няма нужда да се прави на изненадан от оттеглянето на “помолените” за спонсори на сините фирми. Въпросните фирми видяха възможността и побързаха да се оттеглят с надеждата да не се случи така,че след известно време пак да ги “помолят” да станат спонсори.

Мажоритарният собственик на сините каза, че проекта от Разград бил готов да даде 1,2 милиона евро за синьото нападателче. Моя съвет към Сираков е да го дава възможно най-бързо. Не за друго, ами нищо чудно и собственика на проекта да бъде накаран да даде едни левове, за които държавата го осъди. Тогава със сигурност няма да му се дават пари и на подуянци.

Господин директоре, не се правете на учуден. Нито един спонсор през годините не дава доброволно пари на сините. Това го знаят и малките деца, заради това ще трябва да мислите други варианти. Идеята на Лупи с акциите е вариант, но всички знаем как приключи това…

Дерзайте… Или обявявайте фалит.

автор:

Симеон Димитров